Μεγάλος χορηγός του Φιλίππου το εστιατόριο «12γράδα» των αδελφών Σαμούκα

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με το γνωστό εστιατόριο της πόλης μας «12γράδα». Το εστιατόριο των αδερφών Σαμούκα, τους οποίους ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας για τη στήριξή τους, αποτελεί πλέον
έναν από τους μεγάλους χορηγούς του ανδρικού τμήματος. Η μεγάλη οικογένεια των υποστηρικτών του τμήματός μας συνεχώς διευρύνεται με νέες πολύ σημαντικές συνεργασίες, γεγονός που μας γεμίζει με πίστη και αισιοδοξία.

Η συμμετοχή μας στην Α2 Εθνική Κατηγορία αποτελεί για όλους μας μέσα στην ομάδα μία μεγάλη πρόκληση, στην οποία, με τη βοήθεια των φίλων-συνεργατών μας, δηλώνουμε έτοιμοι να ανταποκριθούμε.

Το bar-restaurant «12γράδα» αποτελεί μία εναλλακτική πρόταση μεσογειακών γεύσεων και ποιοτικού ελληνικού οίνου, σε έναν ανανεωμένο χώρο που φιλοξενείται στο διατηρητέο κτίριο της Σοφού & Δημοσθένους στη Βέροια, ακριβώς δίπλα από την παλιά γέφυρα Καραχμέτ, με θέα την κοίτη του ποταμού Τριποτάμου. μεσογειακών γεύσεων και ποιοτικού ελληνικού

ΣΟΦΟΥ 11 & ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ, Βέροια, τηλ: 2331100112, email: info@12grada.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ