Quantcast

http://picasion.com/

«Μαέστρος» στην Τούμπα ο Τερζής

Κρατούσε τη νίκη μέχρι το 95 λεπτό
Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, αλλά απογοητευμένος από το γεγονός ότι ο Άρης ισοφαρίστηκε στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης της Τούμπας εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Τόλης Τερζής. Ο Βεροιώτης υπηρεσιακός
προπονητής των κίτρινων ξεκαθάρισε ότι η διοίκηση αναζητεί τον επόμενο τεχνικό που θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας και έκανε σαφές ότι δεν θα είναι ο ίδιος. Πάντως ο ταλαντούχος προπονητής, τόσο με την ευρεία νίκη των κιτρίνων κόντρα στον Παναθηναϊκό με 4-0, όσο και με την ισοπαλία με 2-2 μέσα στην Τούμπα αποδεικνύει πως διαθέτει το ανάστημα για να τον εμπιστευτεί ο Θεόδωρος Καρυπίδης.

Για το ντέρμπι: «Να πω ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου για το πάθος και την δύναμη. Ήμασταν προσηλωμένοι στο αρχικό πλάνο από την αρχή μέχρι το τέλος. Γνωρίζαμε τα δυνατά σημεία του ΠΑΟΚ, προσπαθήσαμε να του κόψουμε την ανάπτυξη, που ξεκινάει από την άμυνα, τους δυο στόπερ και τον Μάτος. Το κάναμε από το πρώτο λεπτό μέχρι το 90ο. Μπράβο στα παιδιά, ήταν πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι, τους δίνω συγχαρητήρια».

Για το ζήτημα του νέου προπονητή: «Μίλησα με τον πρόεδρο και τον Άγγελο Χαριστέα. Μου είπαν πως η διοίκηση ψάχνει προπονητή και να ετοιμαστώ για τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Μέχρι εδώ».

Για το γκολ της ισοφάρισης: «Το τέρμα που δεχόμαστε είναι μισό λεπτό πριν τελειώσει το ματς. Λογικό στην ισοπαλία να είμαστε στεναχωρημένοι. Ο Κόρχουτ με τον Ντιγκινί είχαν έναν διάλογο, οι σφυγμοί φτάνουν 200, συμβαίνουν αυτά».

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ