Quantcast

http://picasion.com/

Στην Κυριώτισσα σήμερα τα γυρίσματα για το «Κόκκινο Ποτάμι»

Η σφαγή των Ποντίων και ο απαγχονισμός του Μητροπολίτη
Στην παραδοσιακή συνοικία της Κυριώτισσας συνεχίστηκε σήμερα μέρος των γυρισμάτων της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι», που πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες στη Βέροια. Ο σκηνοθέτης Μανούσος

Μανουσάκης «άνοιξε» αυλές και παλιά αρχοντικά της περιοχής μετατρέποντάς τα στο ιδανικό σκηνικό για μια από τις πιο σημαντικές και ανατριχιαστικές σκηνές της σειράς. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, οι σκηνές που γυρίστηκαν χθες και σήμερα στην οδό Ιεραρχών αφορούσαν στη σφαγή των Ποντίων και τον απαγχονισμό του Μητροπολίτη. Για τις ανάγκες των γυρισμάτων, βρέθηκαν στη Βέροια πολλοί από τους πρωταγωνιστές ηθοποιούς, χρησιμοποιήθηκαν πολλοί από τους Βεροιώτες βοηθητικούς ηθοποιούς (που μέχρι να γυριστούν οι σκηνές έφαγαν πολύ ξύλο), ενώ παρών στα γυρίσματα ήταν και ο συγγραφέας του έργου στο οποίο είναι βασισμένη η σειρά, Χάρης Τσιρκινίδης.
Πριν από κάθε σκηνή, ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης καθοδηγούσε τους ηθοποιούς του, εξηγώντας του τι επρόκειτο να συμβεί προκειμένου να τους βάλει στο κλίμα. Τα γυρίσματα είναι πολύωρα, ξεκινούν το πρωί περίπου στις 9 και τα περισσότερα ολοκληρώνονται με τη δύση του ηλίου, αλλά όλοι οι ντόπιοι που συμμετέχουν, αν και κουρασμένοι, δηλώνουν πολύ ενθουσιασμένοι από την ανεπανάληπτη εμπειρία. Δείτε φωτογραφίες από τα σημερινά γυρίσματα:




























2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ