Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξεκινάς για εξόρμηση ή ξεκινάς τη μέρα σου; Ξεκίνα ευχάριστα με «Coffee Go»

Φόρεσε τη ζώνη σου, γέμισε... καφέ και φύγαμε!
Παρασκευή σήμερα και ήδη κάποιοι έχουν έτοιμο το πλάνο τους για το Σαββατοκύριακο. Είσαι από αυτούς που ετοιμάζουν εξόρμηση σε κάποιον κοντινό ή μακρινό προορισμό; Είσαι από αυτούς που θα μείνουν στη Βέροια; Ότι και αν κάνεις, ξεκίνα το ταξίδι ή την ημέρα σου συντροφιά με έναν καφέ από το «Coffee Go»! Γιατί η καλή ημέρα από τον καλό καφέ φαίνεται και το «Coffee Go» προσφέρει τέλειο καφέ, σνακ και τα πιο γλυκά χαμόγελα, στο λεπτό και χωρίς να χρειαστεί καν να βγείτε από το αυτοκίνητο... Φέρνουμε εμείς τον καφέ στα χέρια του οδηγού!
Απέφυγε το μποτιλιάρισμα της πόλης, οδήγα μέχρι τη Νέα Περιφερειακή Οδό Βέροιας - Θεσσαλονίκης, όπου θα βρεις το πέτρινο σπιτάκι του «Coffee Go», σταμάτησε με ασφάλεια και άνεση με το αυτοκίνητό σου στο παράθυρο και εκεί θα εμφανιστεί ένα χαμογελαστό πρόσωπο να πάρει την παραγγελία σου. Τέλειος καφές, διάφορα ροφήματα ζεστά ή κρύα αλλά και ποικιλία από σφολιατοειδή, σάντουιτς, hot dog και donuts για να συνοδεύσετε τον καφέ σας ή να ικανοποιήσετε την πείνα σας. Όλα αυτά έρχονται στο λεπτό, κατευθείαν στο χέρι του οδηγού!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ