Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το Κόκκινο Ποτάμι: Πότε κάνει πρεμιέρα στο ΟPEN

Πρόκειται για μια τηλεοπτική παραγωγή κινηματογραφικών προδιαγραφών, που ταξίδεψε για γυρίσματα σε περισσότερες από 15 πόλεις σε Ελλάδα (ανάμεσά τους η Βέροια και η Νάουσα) και Ευρώπη (Παρίσι, Αγία Πετρούπολη, Μόσχα κ.α.). Το «Κόκκινο Ποτάμι» σκηνοθετεί ο Μανούσος Μανουσάκης και
περιλαμβάνει ένα πολυπληθές καστ καταξιωμένων ηθοποιών. Eίναι η νέα τηλεοπτική σειρά του Open Tv με ένα πολυπληθές καστ καταξιωμένων ηθοποιών, την οποία οι τηλεθεατές ανυπομονούν εδώ και πολύ καιρό να δουν. 

Πρόκειται για μια δραματική σειρά εποχής και για μια τηλεοπτική παραγωγή κινηματογραφικών προδιαγραφών, που ταξίδεψε για γυρίσματα σε περισσότερες από 15 πόλεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. 

Η ιστορία βασίζεται σε μια συγκλονιστική ιστορία αγάπης, που διαδραματίζεται σε μια σκληρή εποχή που χάραξε τη μνήμη και τη ζωή εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων.

Το «Κόκκινο Ποτάμι» σε σκηνοθεσία το Μανούσου Μανουσάκη κάνει πρεμιέρα στο Open την Κυριακή 6 Οκτωβρίου και θα προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 21:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ