Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πάρθηκε η απόφαση - Θα κλείσει το πρωί η Γέφυρα στο Φράγμα του Αλιάκμονα

Για 1,5 ώρα - Εκτροπή πιθανότατα μέσω Εγνατίας
Στη διακοπή της κυκλοφορίας στο τμήμα της Γέφυρας του Αλιάκμονα θα προχωρήσει τελικά το πρωί της Τετάρτης 4 Σεπτεμβρίου 2019 η Τροχαία, λόγω εργασιών που θα πραγματοποιηθούν στο σημείο. Όπως ενημερώσαμε και νωρίτερα (δείτε εδώ το
σχετικό ρεπορτάζ), δήμος, περιφέρεια και τροχαία έκαναν αγώνα δρόμου προκειμένου να γίνει ο απαραίτητος συντονισμός, να ολοκληρωθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες και να ανακοινωθεί επίσημα το ολιγόωρο κλείσιμο της Γέφυρας. Ωστόσο τα «νέα» είχαν κυκλοφορήσει στα γύρω χωριά που εξυπηρετούνται από τη Γέφυρα και υπήρξε μια σχετική αναστάτωση για το αν ισχύει.

Τελικά, πριν από λίγη ώρα, με επίσημη ανακοίνωση από το δήμο Βέροιας, η κυκλοφορία στο τμήμα της γέφυρας του Φράγματος Αλιάκμονα όντως θα διακοπεί, από τις 9.30 έως τις 11.00 το πρωί, προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες ανέλκυσης της αντλίας άρδευσης Μετοχίου. Πιθανότατα, η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτραπεί μέσω της Εγνατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ