Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κλείνει εκτάκτως την Τετάρτη το πρωί η γέφυρα στο Φράγμα;

Μια... αναστάτωση υπάρχει τις τελευταίες ώρες στους κατοίκους δημοτικών ενοτήτων και κοινοτήτων της Βέροιας, πέριξ του Φράγματος Αλιάκμονα αλλά και σε όσους χρησιμοποιούν καθημερινά τη γέφυρα του φράγματος για την κίνησή τους από και προς τη Βέροια, σχετικά με τον δίωρο αποκλεισμό της γέφυρας λόγω εργασιών. Οι πρόεδροι των κοινοτήτων έχουν κάποιες πληροφορίες πως η γέφυρα θα κλείσει το πρωί της Τετάρτης 4 Σεπτεμβρίου 2019, από τις 09:30 έως τις 11:00 ώστε να πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης αγωγού, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από κανέναν φορέα. Είθισται όταν εκτελούνται εργασίες που επηρεάζουν την κυκλοφορία των οχημάτων, να προωθείται στα ΜΜΕ δελτίο με τα έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα, πόσο μάλλον τώρα, που πρόκειται για κύρια «αρτηρία», η κυκλοφορία της οποίας θα κοπεί τελείως.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, πρόκειται για μια έκτακτη περίπτωση και μέχρι αυτή τη στιγμή, δήμος και περιφέρεια είναι σε συνεννόηση για τα διαδικαστικά και οι προβλεπόμενες διαδικασίες που απαιτούνται για να κλείσει η γέφυρα δεν έχουν ολοκληρωθεί, προκειμένου να λάβει τα κατάλληλα μέτρα η Τροχαία. Το πιθανότερο είναι πως η γέφυρα θα κλείσει το πρωί της Τετάρτης για 2 περίπου ώρες, ωστόσο, αν δεν προλάβουν να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, οι εργασίες θα μεταφερθούν για την Πέμπτη το πρωί. 

Σε περίπτωση που τελικά κλείσει η γέφυρα, οι οδηγοί θα πρέπει να κάνουν χρήση της Εγνατίας Οδού, πχ για τη διαδρομή Μελίκη - Βέροια η κυκλοφορία θα εκτραπεί μέσω Κουλούρας. Εν αναμονή των τελικών αποφάσεων λοιπόν για νεότερη ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ