Quantcast

http://picasion.com/

Κατάληψη στο camp προσφύγων στις Βαρβάρες - «Άθλιες συνθήκες - Έρχονται 50 νέες οικογένειες!»

Μπήκαμε στη δομή με τον φακό του veriotis.gr
Σε καθεστώς κατάληψης βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου το capm των προσφύγων στην Αγία Βαρβάρα Βέροιας. Άνδρες, γυναίκες και παιδιά που διαμένουν στο camp, έκλεισαν τις πόρτες του στρατοπέδου απαγορεύοντας

την είσοδο στους εργαζομένους, στους εκπροσώπους του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής και τους ανθρώπους της ΜΚΟ, διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες διαβίωσης. Όπως αναφέρουν, οι εγκαταστάσεις στου στρατοπέδου βρίσκονται σε άθλια κατάσταση, αναγκάζονται να κοιμούνται πολλοί μαζί σε ένα δωμάτιο, άνδρες, γυναίκες και παιδιά, δεν υπάρχουν αρκετές τουαλέτες για να εξυπηρετηθούν τόσοι άνθρωποι, ενώ αναγκάζονται να κάνουν μπάνιο ακόμα και σε βρύσες έξω από τα σπιτάκια.
Μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζουν όπως λένε με την αφόρητη ζέστη (λόγω έλλειψης κλιματισμού), καθαριότητας σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, έλλειψη πλυντηρίων ρούχων (λειτουργούν μόνο 3 για όλο το camp), με την έλλειψη γιατρού, καθώς υπάρχουν άρρωστα παιδιά και έγκυες γυναίκες, τις ακατάλληλες και δυσλειτουργικές κατασκευές που δημιουργήθηκαν για τη στέγασή τους (μεγάλα κοντέινερ με διαχωριστικά πάνελ που δεν κλείνουν στην οροφή) και άλλα. Παράλληλα καταγγέλλουν πως το προσωπικό του camp πηγαινοέρχεται καθημερινά άπραγο, χωρίς να κάνει κάτι για να βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης.

50 νέες οικογένειες προσφύγων και μεταναστών στις Βαρβάρες
Οι νέες εγκαταστάσεις
Σε όλα αυτά, ήρθε να προστεθεί και η είδηση για την έλευση επιπλέον 50 οικογενειών από τα hot spot της Μόριας που προσωρινά εγκαταστάθηκαν σε δομές της Νέας Καβάλας. Το νέο αυτό ήταν που «ξεχείλισε το ποτήρι» και τους έκανε να ξεσηκωθούν με αυτό τον τρόπο, καθώς όπως καταγγέλλουν, μέσα στο χώρο του στρατοπέδου δημιουργήθηκαν τρεις καινούριες εγκαταστάσεις με κλιματισμό και περισσότερες ανέσεις, τις οποίες κρατούν... κλειδωμένες για τις νέες οικογένειες, αντί να μεταφερθούν εκεί όσοι διαμένουν υπό αυτές τις συνθήκες εδώ και 2 χρόνια.
Ο veriotis.gr βρέθηκε στο στρατόπεδο Αρματολού Κόκκινου και συνομίλησε με τους πρόσφυγες που διαμένουν εκεί, οι οποίοι θέλησαν να μας ξεναγήσουν και να μεταφέρουν μέσω του φωτογραφικού φακού τις συνθήκες διαβίωσής τους. Όπως μας ανέφεραν, η κατάληψη θα συνεχιστεί μόνο όταν θα δοθεί μια λύση στα προβλήματά τους και μέχρι τότε δε θα επιτρέπουν σε κανέναν την είσοδο. Όπως μας ενημέρωσαν, τις επόμενες ημέρες θα τους επισκεφθεί κάποιος αρμόδιος προκειμένου να συνομιλήσει μαζί τους. Δείτε φωτογραφίες:

































42 σχόλια:

  1. για την καταληξη του στρατοπεδου στην αγ. βαρβαρα ταιριαζει απολυτα το " εκεί που κρεμούσαν οι καπεταναίοι τ άρματα, κρεμούν οι γύφτοι τα νταούλια."
    αρχισαν και αυτοι τις καταλήψεις;;;
    δυσκολα τα πραγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλύτερα να είσαι ένας έξυπνος τεμπέλης παρά εργατικός βλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ήταν ένα από τα καλύτερα στρατόπεδα και οι βρομιάρηδες το έκαναν σαν την μούρη τους, να σηκωθούν να φύγουν και να πάνε στην χώρα τους......τους έχουμε εδώ τους ταΐζουμε και και τους πληρώνουμε κι όλας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 50 οικογένειες, άρα πάνω από 200 άτομα. Ευχαριστούμε ΝΔ, για αυτό σε ψηφίσανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γράφετε ανακρίβειες και ψέματα.Γιατρος υπάρχει και τους εξετάζει ενδελεχώς.Παπαγαλακια της κακιάς ώρας διασταύρωστε αυτά που γράφετε.Εκτιθεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. διαβασε πιο προσεκτικα. τι λενε οι ιδιοι οι καταληψιες περιγραφει το αρθρο

      Διαγραφή
  6. Ειναι απίθανα αυτα [που διαβάζω. Δεν υπάρχει καθαριότητα σε εσωτερικους και εξωτερικους χώρους; Ποιος θα την κάνει; Κάνανε κατάληψη που; Ποιοί; Και βεβαια η λέξη ευχαριστω, δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό τους. Να βάλεις τα κλάματα ή τα γέλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν μπορουν ουτε στα χωραφια να δουλεψουν οι Αλβαν αποδειχτηκαν ποιο εργατικοι και ποιο προσαρμοζμενοι ευκολα στην κοινωνια της Βεροιας,αυτοι τι ρατσες ειναι δεν μπορουμε να καταλαβουμε ακομη ,ειναι δυνατον τα πλυντηρια που δειχνετε να μη μπορουν να τα λειτουργησουν στα δυο χρονια που βρισκονται εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΕΣΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μεγαλη η χαρα μας πουωθα ρθουν αλλες 50 οικογένειες. Καληνυχτα Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φαντάζομαι δεν θα αφήνουν ούτε τις προμήθειες να περνάνε στο στρατόπεδο αφού κάνουν κατάληψη, ή μήπως όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατί τους αφήνουν να μπαίνουν στην Ελλάδα;
    Γιατί δεν πάνε στην Σαουδικη Αραβια;
    Γιατί δεν προσπαθούν να μπουν στην Ευρώπη από τα σύνορα της Τουρκίας με την Βουλγαρία;
    Ελλαδιστάν,με τους ναργιλέδες και τα τουρκικά σύνορα...
    Σε λίγο πάλι Τουρκία θα είναι εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να πανε στη χωρα τους να ξεβρωμισει η δικια μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βρώμικη είναι και χωρίς τους πρόσφυγες...Η Ελλάδα ποτέ δεν θα καθαρίσει,γιατί δυστυχώς πάντα θα υπάρχουν «μυαλά» σαν τα δικά σας.Διαβάζω τα σχόλια και ντρέπομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οταν εισε φιλοξενουμενος δεν εχεις απαιτησεις προσπαθεις να βολτευτης με αυτα που μπορουν να σε προσφερουν και προσπαθεις να βελτιωσεις και αυτα που μπορουν να σε προφρερουν και οχι να καταστρεψεις αυτα που σε παρεχουν για να καταλαβενωμαστες εσυ προσωπικα οταν πας να νοικιασεις σπιτι οταν φυγεις το καταστρεφεις και φευγεις τοτε δεν εισαι κοπινωνικο ατομο

      Διαγραφή
    2. ....εσύ που κατακρίνεις όλους εμάς, καταλαβαίνεις πως είσαι η εξαίρεση στον κανόνα.....και αυτό προφανώς γιατί η είσαι αναρχικός,η ανήκεις σε ΜΚΟ και τα παίρνεις, η είσαι ο κλασικός αριστερός με την δεξιά τσέπη.....πάρε λοιπόν μερικούς στο σπίτι σου να τους ταΐσεις, και δώσε εσύ χρήματα για να τους φτιάξουν κλιματιστικά....και όχι να κάνεις πολιτική με τα δικά μας φορολογούμενα χρήματα

      Διαγραφή
    3. Εάν έρθω σπίτι σου να με φιλοξενήσεις και σε προσβάλω θα είναι ωραία; Τράβα ρε από δω θεωρητικέ της δεκάρας.

      Διαγραφή
  14. Η μητέρα μου παίρνει σύνταξη 360 ευρώ και δεν έχει air condition ενώ αυτοί βοήθημα 400€ και όλες τις παροχές πληρωμένες. Πίσω στην Ασία και στην Αφρική, γρήγορα. Ο Έλληνας φορολογούμενος αδυνατεί πλέον. Μπορεί οι ΜΚΟ να βολεύτηκαν στην μάσα, αλλά όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν θα ενσωματωθούν ποτέ στην Ελληνική κοινωνία αυτές οι περίεργες ράτσες από την Ασία και ο λόγος γιατί είναι ρατσιστές αυτοί.
    Αυτοί δεν είναι πρόθυμοι να αποδεχθούν βασικά στοιχεία της κοινωνίας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το σχόλιο για σενα που ντρεπεσαι. Εισαι μακράν ο πλέον ρατσιστής. Ντρεπεσαι γιατι υπαρχουν καποιοι στην πόλη σου με αλλες απόψεις εστω εντονα φορτισμένες; Εαν ειχες την δυναμη θα τους εστελνες σε ξερονήσια. Ισως τους μαστίγωνες μεχρι να συμφωνήσουν μαζί σου. Προσφηγες ή μετανάστες δεν εχουν μονο δικαιώματα. Εχουν και υποχρεώσεις. Μα εάν απο το χωράφι σου απο το οποίο βιοπορίζεσαι εκοβαν ενα τσαμπί σταφύλι τετρακόσια ατομα με το ετσι θέλω, οι φιλοξενούμενοί σου δηλαδή, θα εβλεπα τις απόψεις σου. Δεν ντρέπομαι για την άποψή σου. Εχεις καθε δικαίωμα. Απλά λυπάμαι για την απουσία της κοινής λογικής και την έπαρση ανθρώπων του ενός βιβλίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που 'σε ρε Παπαδόπουλε, ο μόνος αληθινός ΕΛΛΗΝΑΣ μαζί και ο Μεταξάς. Επί ημερών τους η Ελλάδα μεγαλούργησε γιατί τα κουμμούνια ήταν φυλακή και όχι τώρα σαν του λόγου σου που λεν αποκριές.

      Διαγραφή
  17. Αν τους βοηθουσαμε να λαβουν Ελληνικη παιδεία, να ζησουν σε ανθρωπινες συνθηκες και να μπορουν να επιβιωσουν μονοι τους καποια στιγμη μηπως λεω μηπως θα ταν καλυτερα??? Αλλα μονο ρατσιστικα σχολια βλεπω εδω μεσα... Να διωχθουν και τα παιδια μας απο το εξωτερικο που μενουν δηλαδη κατι τετοιο... ??? Να θυμισω πως και οι ποντιοι προσφυγες απο διωγμο και πολεμο ηρθαν με τα ποδια και χωρις τιποτα... Τι οχι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ. ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΝΟΙΚΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΚΕΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ. ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΤΟΥ 1922 ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ. ΗΡΘΑΝ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΠΟΛΥ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΑΝ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΟΥΗΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ!!!!! ΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΡΙΣΗ . ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΣΙΑ!!!!

      Διαγραφή
    2. Η αδυναμία της δημιουργίας σκέψης και κρίσης δεν σου δικαιολογεί την σύγκριση που κανείς με τους Πόντιους ,οι οποίοι επέστρεψαν σε Ελληνικά εδάφη ,Έλληνες σε Ελληνικά εδάφη.Δεν αναφέρω για την κοινή ιστορία,θρησκεία γλώσσα ήθη και έθιμα.Η αφομοίωση ήταν προδιαγεγραμμένη.Οι σκουρόχρωμοι μετανάστες ,είναι σαν τους γύφτους,γκετοποιουντε σε όποια χώρα πηγαίνουν και δεν αποκτούν την καθημερινότητα των χωρών που τους υποδέχονται .

      Διαγραφή
    3. Ξύπνα και σταματά να λες κοτσανες βάλε το μυαλό σου να δουλέψει αν εχεις

      Διαγραφή
    4. Δεν γνωρίζεις βασικά στοιχεία Ιστορικών δεδομένων: Οι Πόντιοι ήρθαν με συμφωνία ανταλλαγής πληθυσμών. Βλέπεις με αυτούς τους εισβολείς να συμβαίνει κάτι τέτοιο; Και επίσης οι Έλληνες μετανάστες δεν πλήρωναν δουλεμπόρους του Ερντογάν και μίζες στις ΜΚΟ για να περνάνε δασκαλεμένοι λαθραία τα σύνορα αλλά πήγαν με πρόσκληση για εργασία και σπουδές. Τι όχι; Μην ανησυχείς. Το πρόγραμμα Ισλαμοποίησης της Ελλάδος, το οποίο εφαρμόζει ο Τζόρτζ Σόρος και υποστηρίζεις εσύ, δυστυχώς θα επικρατήσει. Οπότε μείνε ήσυχος.

      Διαγραφή
    5. δεν υπάρχουν πόντιοι ανεξαρτήτως αν έχουμε συνηθίσει να το λέμε. το ορθό είναι Ελληνες του πόντου οι οποίοι πριν 100 ετη γενοκτονηθηκαν απο τους οθωμανους με πληθος πραξεων βαρβαροτητας. και ομιλούμε για περιοχές που ακμασε ο ελληνισμος για τουλαχιστον 2 χιλιετιες.οποτε ας σταματήσει επιτελούς η σύγκριση. φυσικα και τους σεβόμαστε τους "προσφυγες" αλλα υπαρχει και το ως εδω και μη παρεκει.

      Διαγραφή
  18. Εύχομαι να μην βρεθούμε στη θέση τους ......
    Αν και είναι λίγο απαιτητικοί. Γενικά αυτοί οι λαοί δεν φημίζονται για την εργατικότητά τους,ή για την τήρηση των κρατικών νόμων (εκτός ίσως από τους θρησκευτικούς νόμους), ήταν όλοι ή τουλάχιστον νόμιζαν ότι ήταν "βολεμένοι" και "χαλαροί" με τους όποιους θεσμούς στις πατρίδες τους, με την υποστήριξη του Αραβικού κόσμου. Τώρα όμως τα πράγματα δεν είναι όπως τα νόμιζαν ή τα ήξεραν. Ο Αραβικός κόσμος τους "πούλησε" και γι' αυτό φεύγουν προς την Ευρώπη. Το σοκ είναι μεγάλο αλλά θα πρέπει το κράτος μας να τους νουθετήσει-συμμορφώσει με την αποκατάσταση της νομιμότητας και της τάξης. Θα πρέπει να καταλάβουν ότι εδώ δεν είναι Συρία - Αραβία και ότι δεν μπορούν να κάνουν αυτά που έκαναν εκεί.
    Το θέμα είναι αν μπορεί να επιβάλει το Κράτος μας όλα αυτά ; Προσωπικά δεν νομίζω. Απέχουμε πολύ λίγο από τη δική τους νοοτροπία, δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαλλον η ΕΥΡΩΠΗ μας χρησιμοποιεί ως αποθηκη. αντεχουμε;;;;;

      Διαγραφή
  19. veriotis γράψε κ καμία αλήθεια, ήρθαν σε πλήρως ανακαινισμένα κτήρια στις βάρβαρες όταν άλλοι ήταν σε σκηνες, με καινούργια κρεβάτια, στρώματα, ηλιακό για ζεστό νερό, θέρμανση καλοριφέρ, τους έφτιαξαν καινούργιο μαγειριο, φέραν καινούργια πλυντήρια, χώρισαν τα κτήρια σε δωμάτια ώστε κάθε οικογένεια να έχει το κλειδί για το δωμάτιο της, ο δήμος τους καθάριζε τον χώρο, ιδιωτική εταιρία έφερε χημικές τουαλετες τους έφεραν wifi και catering . Σε 2 χρόνια τα ρήμαξαν κ ζητάνε πάλι καινούργια. Τώρα ο καθένας ας σχηματίσει την αποψη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Με ξεπερνάει αυτό που διαμαρτηρονται ότι ειναι βρώμικη η δομή που μενουνε πιος περιμενουνε να τους καθαρίσει πιος δημιουργεί την βρωμιά εκεί μέσα αυτοί μενουν εκεί είναι τόσο τεμπέληδες και άχρηστοι βρωμιάρηδες που περιμένουν από άλλους να τους ξεσκατιζουν .όλοι μέρα κάθονται δεν ξέρουν πως να περάσουν την μέρα τους τους είναι τόσο δύσκολο να κρατήσουν τον χώρο που ζουν καθαρό?όσο παλιές και αν είναι οι εγκαταστάσεις μπορείς τουλάχιστον να τις κρατήσεις καθαρές.ποσοι φαντάροι περάσανε από αυτό το στρατόπεδο ζούσαν εκεί μέσα τρώγανε εκεί μέσα κοιμόντουσαν εκεί μέσα 40 φαντάροι σε ένα θάλαμο και όλα ήταν πεντακάθαρα και λειτουργικά.ο κόσμος πρέπει να ανηξει τα μάτια του δεν είναι πρόσφυγες εισβολείς είναι που θέλουν να ισλαμοποιησουν όλη την ευρωπη.ολα είναι ένα καλοστημένο σχέδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Θά ἐπέμβουν ἀμέσως ἀστυνομία καί εἰσαγγελία διά τήν παράνομον κατάληψιν ἢ «δικαιοῦνται» οἱ ἀλῆται ἰσλαμισταί εἰσβολεῖς - ἔποικοι - λαθρομετανάσται νά παρανομοῦν ἔχοντες τό ἀκαταδίωκτον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν τους λυπαμαι γιατι εξ αιτιας αυτων χασαμε τις εκλογες,κριμα τα ρουσφετια στα ΣΠΟΤ δεν λειτουργησαν υπερ μας!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τα ρημαξαν όλα, δεν μπορούν να προσέξουν το χώρο που μένουν;;; κρίμα αποδείχτηκε ότι ζούνε παρασιτικά.Μόνο δικαιώματα ζητάνε, υποχρέωση καμία!!!! Τα παιδάκια τους λυπάμαι μόνο, πράγμα που δεν νομίζω να νιώθουν οι ίδιοι.... Ας μην πάνε όσοι φροντίζουν τις δομές και προσφέρουν βοήθεια,να τους αφήσουν λίγο να δούμε ποιον δεν αφήνουν να περάσει... Ντροπή τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε τα παιδιά τους θέλουν λυπησει γιατί μεγαλωνονται Έτσι να γίνουν σαν τους γονείς τους .Το έχουν στο αίμα τους είναι η κουλτούρα τους η θρησκεία τους τετια.ζουνε 1000 χρόνια πίσω. Είναι όπως Όταν βλέπεις ένα μικρό τιγρακι γλυκο ησυχο παιχνιδιαρικο οταν μεγαλωσει ομως γινετε σαν τους γονεις του αγριο ζωο της ζουγκλας ετσι ειναι και τα παιδια τους γλυκα ομορφα παιχνιδιαρικα αλλα εφοσον τα μεγαλωνουν αυτοι οι γονεις τους θα γινουν και αυτα ετσι.ο καθρέφτης των παιδιών είναι οι γονεις του.καμια λοιπηση λοιπον για κανέναν από αυτούς μικρούς η μεγαλους

      Διαγραφή
    2. πάρε και εσύ ένα χάπι.

      Διαγραφή
  24. Κάνει ζέστη λέει εκει που μένουν. Μα απο κει που ήρθαν, το δροσερό αεράκι στις Μπαχάμες, η θαλάσσια αύρα των Σεϊχελών, η δροσιά των Μπαρμπάντος κλπ, ειναι τελείως διαφορετικά. Πέσανε απο τα σύννεφα με αυτην την κατάντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πάντως η Υπατη Αρμοστεία, εχει αποψη. Άμεση μεταφορα απο τα νησια στην ενδοχώρα. Ποια ενδοχώρα ρε μαστότια; Μα της Ελλάδας. Μόνο; Ναι μόνο. Και στη Σερβία πριν λίγα χρόνια εγινε ο κακός χαμός. Τι εκανε η κυρία Αρμοστεία;
    Ετήραε μόνον. Για κάποιους λόγους, θελουν αυτούς και μόνον. Με την συντριπτική πλειοψηφία, μουσουλμάνους. Που ανάθεμάμαι αν ξαναείδαν πλυντήριο ρουχων. Και για να καταλάβω. Ο φιλοξενούμενος εκανε κατάληψη στο βιός του ιδιοκτήτη; Επειδή δεν ειναι ικανοποιημένος απο την φιλοξενία; Να φύγει αμέσως στα καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ας αφήσουν τον salvini επιτέλους να καθαρίσει την Ευρώπη από αυτή την βρώμα Αφού οι υπόλοιποι δεν έχουν τα κοτσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΒΗΝΕΙ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΊΑΣ - ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΌΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ