Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με Καλίστρατο στο Citiesnet ο δήμος Βέροιας

Στα Τρίκαλα για το 1ο Plug & Play συνέδριο
Στα Τρίκαλα βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο δημοτικός σύμβουλος Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, εκπροσωπώντας τον δήμο Βέροιας στο 1ο 1ο Plug & Play συνέδριο Restart mAI City που πραγματοποιείται στον Μύλο Ματσόπουλου. Το 1ο Plug &
Play συνέδριο για τη δημιουργία μιας Βιώσιμης & Έξυπνης Πόλης διεξάγεται με την παρουσία 40 και πλέον ομιλητών και 400 συνέδρων, ενώ θα συζητηθούν θέματα τεχνολογίας, ενέργειας, περιβάλλοντος και ανάπτυξης και πώς, με τις υπάρχουσες πολιτικές και με άμεσα εφαρμόσιμες και λειτουργικές τεχνολογικές λύσεις, θα αναπτύξουμε πόλεις πιο φιλικές, λειτουργικές, σύγχρονες και ασφαλείς.

Το συνέδριο διεξάγεται με την υποστήριξη της εταιρείας «Ψηφιακές Πόλεις Κεντρικής Ελλάδας Α.Ε. - Citiesnet», στην οποία ο δήμος Βέροιας συμμετέχει ως ισότιμο μέλος από την ίδρυσή της το 2009. Η CitiesNet έχει έδρα τα Τρίκαλα, καθώς εμπνευστής του όλου εγχειρήματος είναι ο Δήμαρχος Τρικκαίων και οι επιτυχίες της Αναπτυξιακής Δημοτικής Εταιρείας του την e-Trikala που σήμερα είναι μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη Ψηφιακή Πόλη.


Με την είσοδο και νέων δήμων - μελών την 1η Σεπτεμβρίου, γνωστοποιήθηκε στους δήμους - μετόχους από τον πρόεδρο Δημήτρη Παπαστεργίου, πως κρίθηκε απαραίτητος ο ορισμός νέων εκπροσώπων στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας. Ο Δήμαρχος Βέροιας πρότεινε το όνομα του Καλλίστρατου Γρηγοριάδη, πρόταση που στη συνέχεια έλαβε από δημοτικό συμβούλιο την «ψήφο εμπιστοσύνης». Το συνέδριο ολοκληρώνεται σήμερα και είμαστε σε αναμονή των ιδεών και καλών πρακτικών που θα μας «φέρει» από τα Τρίκαλα ο Καλλίστρατος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ