Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συναυλία Jazz με τη Χρηστίνα Συριοπούλου απόψε στη Μπαρμπούτα

Είσοδος ελεύθερη
Την πρώτη της προσωπική δουλειά θα παρουσιάσει απόψε στο δικό της γνώριμο κοινό η βεροιώτισσα μουσικός Χρηστίνα Συριοπούλου, πλαισιωμένη από καταξιωμένους μουσικούς της jazz σκηνής. Η συναυλία που διοργανώνεται από την ΚΕΠΑ Βέροιας, θα δοθεί στο ειδυλλιακό σκηνικό της Μαρμπούτας με φόντο την Εβραϊκή Συναγωγή, σήμερα το βράδυ στις 21:00 με ελεύθερη είσοδο. 

Με ένα ευρύ φάσμα επιρροών από τον ιμπρεσσιονισμό, τζαζ και σόουλ αλλά και με μια μεγάλη διασκευή του Riverman του NickDrake, το Riverman Extended, συνθέτει ένα ιδιαίτερο μωσαϊκό ακουστικών εμπειριών, που αποτυπώνεται στο ρυθμό, τις κινηματογραφικές μελωδίες και τον ηλεκτρονικό ήχο. Στο πρότζεκτ ‘CoreConsciousness’ στίχοι και μουσική έχουν ως αρχικό υλικό καταγραφές ονείρων, με μελωδίες που κινούνται μεταξύ εσωστρέφειας και έκστασης και αποτυπώνουν τη ζωντανή κατάσταση του να βρίσκεται κανείς παραδομένος στο ‘εδώ και τώρα’ σωματικά και πνευματικά. 

Η Χρηστίνα Συριοπούλου έχει πραγματοποιήσει συναυλίες σε πόλεις της Ελλάδας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Ιωάννινα, Κέρκυρα, Νάξο κ.α) και του εξωτερικού (Άμστερνταμ, Χάγη, Μονπελιέ).

Στέλιος Χατζικαλέας τρομπέτα
Γιάννης Παπαδόπουλος Πιάνο/ πλήκτρα
Μάνος Ταβλάκης Κιθάρα
Ντίνος Μάνος Κοντραμπάσο
Παναγιώτης Κωστοπουλος Τύμπανα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ