Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Χαρούλης ήρθε στη Βεργίνα, μας μάγεψε και έφυγε για τα επόμενα ταξίδια...

Φτάνοντας από νωρίς στα Πλατάνια της Βεργίνας, το σκηνικό θύμιζε προετοιμασία για μια μεγάλη ροκ συναυλία. Άνθρωποι όλων των ηλικιών, οικογένειες, ζευγάρια, παρέες και πολλές γυναικοπαρέες, γέμιζαν σιγά σιγά το χώρο κρατώντας σακίδια, καρεκλάκια ή ψάθες, ψάχνοντας ένα καλό σημείο να
βολευτούν και στο βάθος μια μεγάλη σκηνή έτοιμη να υποδεχθεί τον ροκ σταρ. Έτσι και έγινε... Λίγο μετά τις 21:00 τα φώτα χαμήλωσαν και ο κόσμος έβγαλε στη σκηνή με το πιο ζεστό του χειροκρότημα τον Γιάννη Χαρούλη και τους μουσικούς του. Είχε χρόνια να μας έρθει στη Βέροια και η προσμονή του κόσμου ήταν μεγάλη. Άλλοι «πρωτάρηδες» σε συναυλία του Χαρούλη, άλλοι πιστοί του ακόλουθοι, άλλοι δε σταμάτησαν να τραγουδάνε μαζί του με τα χέρια ψηλά όλη τη νύχτα. «Με τσις υγείες σας...», κάθε φορά που ξεδιψούσε. Ταπεινός όπως πάντα και με το πιο ειλικρινές χαμόγελο που βγαίνει από καλλιτέχνη απέναντι σε τόσο κόσμο.
Αγαπημένα δικά του τραγούδια, τραγούδια των Θανάση Παπακωνσταντίνου, Παπάζογλου, Ζιώγαλα, των Χαΐνηδων, του Ψαραντώνη, κρητικά, παραδοσιακά και ηπειρώτικα δίνοντας τη σκυτάλη στον βιρτουόζο των πνευστών Κωνσταντή Πιστιόλη. Και φυσικά μια εξαιρετικά οργανωμένη ορχήστρα. Ούτε καταλάβαμε πότε πέρασαν περισσότερο από 3 ώρες. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ