Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στις 2 Σεπτεμβρίου επιστρέφει το «Miha Bodytec»

Τηλ. 2331065566
Η περίοδος του καλοκαιριού ολοκληρώνεται σιγά-σιγά και όλοι μπαίνουμε σε mood φθινοπώρου. Μετά τις παραλίες και τις διακοπές, σειρά έχει η καθημερινότητα και φυσικά η άθλησή μας. Αγαπημένος προορισμός για μια ακόμη χρονιά θα είναι το κέντρο εκγύμνασης «Miha
Bodytec» που βρίσκεται στην οδό Ανοίξεως 118. Η έναρξη της νέας χρονιάς έχει προσδιοριστεί για την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου.


Μπορεί ένα ανθρώπινο σώμα να ενεργοποιηθεί μέσα σε 20 λεπτά την εβδομάδα; Μπορεί να μεταμορφωθεί και να χαθεί βάρος με απόλυτα φυσιολογικό τρόπο; Η απάντηση είναι... «ΝΑΙ». Πάρτε τώρα ένα τηλέφωνο στο 2331065566 ή ελάτε απευθείας στο γυμναστήριο που βρίσκεται στην οδό Ανοίξεως 118 και ενεργοποιήστε το σώμα σας, με την μέθοδο Personal Practice by Miha Bodytec. 

Ένας πρωτοποριακός τρόπος εκγύμνασης mihabodytec, ο οποίος βασίζεται στη μέθοδο της ηλεκτρομυοδιέγερσης - EMS (Electro-Myo-Stimulation). Βάλτε ένα τέλος στα περιττά κιλά και στο αγύμναστο κορμί σας, δίνοντας μόλις 20 λεπτά από τον χρόνο σας. Αξίζει!





⭕Με ασκησιολόγιο προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες και στους προσωπικούς σας στόχους.
⭕Με προσωπική καθοδήγηση και επίβλεψη
👉Επισκεφθείτε μας ή κλείστε τηλεφωνικά το ραντεβού σας στο ☎️ +30 2331 065566 για δωρεάν δοκιμαστικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ