Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ολοκληρώθηκε το τριήμερο φιλοξενίας κυριών στη Μονή Δοβρά

Από την Παρασκευή 30 Αυγούστου έως την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το τριήμερο φιλοξενίας κυριών της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας στις εγκαταστάσεις της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά στη Βέροια. Κατά την διάρκεια της φιλοξενίας τους, τις κυρίες επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο οποίος απηύθυνε πατρικούς λόγους και ευχές. Όπως κάθε χρόνο για τρεις ημέρες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν κοντά στην Χάρη της Παναγίας μας με ξεγνοιασιά και ηρεμία προσφέροντας πνευματική ανάταση και καρποφορία. Υπεύθυνοι του τριημέρου ήταν ο Αρχιερατικός Επίτροπος Βεργίνης Αρχιμ. Ιερεμίας Γεωργαλής και η πρεσβυτέρα Σοφία Παπανικολάου. Δείτε φωτογραφίες:














3 σχόλια:

  1. Ποια είναι η σημασία όλου αυτού του εγχειρήματος? ποιος προσφέρει τι και σε ποιον? Άλλη μία ευκαιρία για δημοσιότητα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τουλαχιστον αυτοι δεν αφησαν πισω τους ενα φορτηγο σκουπιδια... και η σημασια αυτου του εγχειρηματος ειναι οτι αυτες οι γυναικες κανουν και κανα πιατο φαγητο για τον πασχοντα ανθρωπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η προσφορά προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο έχει σημασία και αποκτά νόημα όταν γίνεται με ταπεινότητα, ανιδιοτέλεια, ανώνυμα και πηγάζει από εσωτερική ανάγκη. Η δημοσιοποίηση και η επίδειξη αυτής της "προσφοράς" μόνο κομπορρημοσύνη συνιστά!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ