Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τρεις Ημαθιώτες στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Εκλέχτηκαν το μεσημέρι της Κυριακής 1 Σεπτεμβρίου, σε ειδική συνεδρίαση, τα δέκα τακτικά και δέκα αναπληρωματικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Τα μέλη εξελέγησαν μέσα από κάλπη, από τις πέντε παρατάξεις που εκπροσωπούνται στο νέο περιφερειακό συμβούλιο. Από την πλειοψηφούσα παράταξη «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα, εξελέγησαν έξι τακτικά μέλη και έξι αναπληρωματικά, ενώ από ένα τακτικό και ένα αναπληρωματικό μέλος εκλέχθηκε από τις άλλες τέσσερις παρατάξεις, «Κοιτάμε Μπροστά» του Χρήστου Γιαννούλη, «Πράξεις» του Χρήστου Παπαστεργίου, «Λαϊκή Συσπείρωση» του Σωτήρη Αβραμόπουλο και «Ελληνική Αυγή» του Νίκου Χρυσομάλλη.

Ανάμεσά τους εκλέχθηκαν και τρεις Ημαθιώτες περιφερειακοί σύμβουλοι, ο Ιωάννης Τσεχελίδης από την παράταξη Αβραμόπουλου ως τακτικό μέλος και οι Απόστολος Νεστρόπουλος από την παράταξη Τζιτζικώστα και Χρήστος Κούτρας από την παράταξη Παπαστεργίου ως αναπληρωματικά μέλη.

Αναλυτικά:
Τα έξι τακτικά μέλη της «Αλληλεγγύης» του Απόστολου Τζιτζικώστα με τη σειρά που εξελέγησαν είναι: Μαρία Δερμετζοπούλου, Πέτρος Ζέρζης, Αικατερίνη Ζωγράφου, Παντελής Καζαντζίδης, Κωνσταντίνος Κούης και Απόστολος Τζόβας.

Τα αναπληρωματικά μέλη από την παράταξη της πλειοψηφίας είναι: Σωκράτης Δώρης, Αθανάσιος Κίκης, Αθανάσιος Μαλλιάρας, Απόστολος Νεστρόπουλος, Νίκος Τζόλλας, και Νατάσα Σωτηριάδου.

Από την παράταξη «Κοιτάμε Μπροστά» εκλέχτηκε τακτικό μέλος η Δήμητρα Θωμά και αναπληρωματικό ο Μιχάλης Βιδιαδάκης.

Από τις «Πράξεις» τακτικό μέλος εκλέχτηκε ο Γιώργος Τρελλόπουλος και αναπληρωματικό ο Χρήστος Κούτρας.

Από τη «Λαϊκή Συσπείρωση» τακτικό μέλος εκλέχτηκε ο Ιωάννης Τσεχελίδης και αναπληρωματικό ο Θεόδωρος Ιγνατιάδης.

Από την «Ελληνική Αυγή» τακτικό μέλος εκλέχτηκε ο Νίκος Χρυσομάλλης και αναπληρωματικό ο Άγγελος Αγγελίδης.

1 σχόλιο:

  1. Να βαλουμε τα νταουλια να παιζουν για τις αναπληρωματικες θεσεις.....Μπραβο Τζιτζι....μας ανεβασες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ