Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φιλική ισοπαλία της Βέροιας, 1-1 με το Βόλο

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το φιλικό ματς μεταξύ της Βέροιας και του Βόλου στην Ημαθία, με τον Κυζιρίδη και τον Σκαθαρούδη να σημειώνουν τα γκολ της αναμέτρησης. Οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν σε φιλικό αγώνα, επ' αφορμή της διακοπής της Super League 1 για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων στα προκριματικά του Euro 2020, με τους δυο προπονητές να δοκιμάζουν πρόσωπα και σχήματα. Ειδικά ο προπονητής του Βόλου, που έχει ξεκινήσει επίσημα τη σεζόν, Χουάν Φεράντο, χρησιμοποίησε κυρίως παίκτες που δεν έχουν αρκετό ή και καθόλου χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα, ενώ έπαιξαν και τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Τόρρες και Τσίκα. Το σκορ άνοιξε ο Κυζιρίδης μόλις στο 5′, ενώ ισοφάρισε για τη «Βασίλισσα» στο 45′ ο Σκαθαρούδης, με το σκορ να μην αλλάζει ως το τέλος.




ΒΕΡΟΙΑ: Μπλατσιώτης, Ζούρκος Α., Λεφίδης, Στάμου, Μαραγκός, Πολύζος, Μπλέτσας, Ζούρκος Ν., Μεληκιώτης, Σιμόνι, Σκαθαρούδης.

ΒΟΛΟΣ: Μελισσάς (71′ Καραγκιόζης), Ατιάτ-Αλάχ, Μαξ, Τσίκα, Ηλιόπουλος, Κυζιρίδης (71′ Κορέλας), Μήτογλου (54′ Κορνέζος), Ντεντάκης, Τσαούσης, Τόρες, Μάντζης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ