Quantcast

http://picasion.com/

Εύη Ιωαννίδου: Έλαμψε ως παρουσιάστρια σε διαγωνισμό ομορφιάς!

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Club Hotel Casino Loutraki, πραγματοποιήθηκαν τα Πελοποννησιακά Καλλιστεία 2019. Πρόκειται για τον 29ο διαγωνισμό γεμάτο λάμψη και όμορφες παρουσίες, που διοργάνωσε ο κ. Τάκης Παπαπαναγιώτου. Τα κορίτσια που πήραν μέρος το τελικό μέρος της εκδήλωσης έκαναν πασαρέλα με βραδινά φορέματα, γούνες, αλλά και μαγιό. Οικοδέσποινα στον τελικά ήταν η Εύη Ιωαννίδου, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της, ενώ τις χορογραφίες επιμελήθηκε ο Θεόδωρος Τσαγανός. Η πρώην παίκτρια του GNTM, η οποία έχει ανοίξει τα φτερά της στο εξωτερικό και κάνει ήδη τα πρώτα της βήματα στον χώρο της παγκόσμιας μόδας, έλαμψε και μόνο θετικά σχόλια απέσπασε ως παρουσιάστρια στην ιδιαίτερη αυτή βραδιά.
14 δροσερά κορίτσια (που προκρίθηκαν από 200 υποψήφιες) πλημμύρισαν την πασαρέλα ομορφιάς διεκδικώντας τους τίτλους, τα έπαθλα και την προοπτική για συμμετοχή σε διεθνείς διαγωνισμούς, αλλά και στον χώρο του μόντελινγκ. Τον τίτλο της Σταρ Πελοπόννησος 2019 κέρδισε η Λίνα Αρβανίτη, της Miss Πελοπόννησος 2019 η Μαρία Βελιτέρνα και της Miss Young Πελοπόννησος 2019 η Βασιλική Τσαλέρα.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ