Quantcast

http://picasion.com/

«Τρελάθηκε» ο Μανουσάκης στη Μπαρμπούτα - Τι είπε στους συνεργάτες του;

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται τα γυρίσματα της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι», που πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες στην πρωτεύουσα της Ημαθίας. Δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε πως η πόλη μας ζει και κινείται γύρω από τα κινηματογραφικά εφέ και τις οδηγίες του σπουδαίου σκηνοθέτη
Μανούσου Μανουσάκη. Ο ισχυρός άνδρας της τηλεοπτικής σειράς του OPEN εργάζεται πυρετωδώς και θέλει να αγγίξει την τελειότητα. Είναι για εκείνον ένα προσωπικό και ιστορικό στοίχημα να αποτυπώσει με ακρίβεια όλα αυτά που πέρασε ο Ποντιακός Ελληνισμός κατά την διάρκεια της Τουρκικής θηριωδίας πριν από 100 περίπου χρόνια. 




Αυτό όμως που του έχει προξενήσει ιδιαίτερη εντύπωση είναι οι σπάνιες ομορφιές της Βέροιας. Ειδικά με την Κυριώτισσα, την Εβραϊκή Συναγωγή και το ποτάμι της Μπαρμπούτας, ο πετυχημένος σκηνοθέτης έχει ξετρελαθεί. Δεν είναι και λίγες οι φορές, που στα διαλείμματα των γυρισμάτων, κάθεται μόνος του και απολαμβάνει την αστείρευτη ομορφιά των τοπίων που τον ταξιδεύουν στο μακρινό παρελθόν.


Μάλιστα, μεταξύ σοβαρού και αστείου, σε μια στιγμή γύρισε και είπε στους στενούς συνεργάτες τους πως θέλει να ζήσει σ' αυτό το μαγευτικό μέρος και να απαρνηθεί την κοσμική Αθήνα.

Πηγή Φώτο: Ritsa Litsa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ