Ευχαριστήριο Βοργιαζίδη για τις εκδηλώσεις στη μνήμη των Εβραίων

Ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, πέραν των συνδιοργανωτών των τριήμερων εκδηλώσεων με τίτλο «Η Μνήμη του Νήματος» και συγκεκριμένα της Καλλιτεχνικής Διευθύντριας, Σόνιας Θεοδωρίδου, της Πρεσβείας του Λουξεμβούργου στην Ελλάδα, του Κεντρικού Ισραηλιτικού
Συμβουλίου της Ελλάδος, του Εβραϊκού Μουσείου Ελλάδας και της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας ΟΜΟΡΦΗ ΕΛΛΑΔΑ, τους οποίους κατ’ εξακολούθηση ευχαρίστησε στη διάρκεια του τριημέρου, θα ήθελε επίσης να ευχαριστήσει τους Χορωδούς, τους Μαέστρους των Χορωδιών, τα μέλη του Μουσικού Σχολείου Βέροιας, τους εκπαιδευτικούς και μαθητές όλων των σχολείων που έλαβαν μέρος στην κεντρική συναυλία στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Βέροιας, τους εθελοντές της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας και του Χορευτικού Εργαστηρίου «Κύκλος Ερατεινός», τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Βέροιας και το Μαέστρο κ. Βαλάντη Κυριακίδη, την Εταιρία Μελετών Ιστορίας και Πολιτισμού Ν. Ημαθίας (ΕΜΙΠΗ), το τοπικό γραφείο του ΟΣΕ στη Βέροια, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό – Περιφερειακό Τμήμα Βέροιας, την εταιρία «Λουκούμια Οικονομίδης» και τη Διεύθυνση του Σούπερ Μάρκετ «Μασούτης» για την καθοριστική συμβολή τους στην επιτυχία των εκδηλώσεων που έλαβαν χώρα το τριήμερο 20-22 Σεπτεμβρίου 2019 στη μνήμη των 460 Εβραίων της πόλης οι οποίοι χάθηκαν στο Ολοκαύτωμα αλλά και για τη συνολική συνεισφορά τους στην άψογη εξυπηρέτηση των επισκεπτών και των κατοίκων της πόλης που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις.

Ιδιαίτερα δε, ευχαριστεί τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας και το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας για την καθοριστική συμβολή τους στην επιτυχή διεξαγωγή των εκδηλώσεων καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου.


6 σχόλια:

 1. Τι Βορίδης, τι Βοριαζίδης. Ο πρώτος, μετά από απαίτηση των εβραίων, έκανε έγγραφη δήλωση αποποίηση των απόψεών του για δαύτους μετά την υπουργοποίησή του και ο δεύτερος να δείξει την αμέριστη συμπαράσταση και ευχαριστιακή υποχρέωση.
  Μάλλον θα ακολουθήσουν και άλλοι γιατί γνωρίζουν ποιος έχει την πραγματική δύναμη και κινούν τα νήματα σ'αυτόν τον τόπο.
  Δεν θα γίνω Δήμαρχος? Τούτη την ημέρα, σαν τον Τσίπρα, ταξιδάκι υποχρέωση και εκπρόσωπο τον κατώτερο υπάλληλο του Δήμου. Όσο για μνημεία? ούτε λόγος, δεν υπάρχει χώρος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. αρα σύμφωνα με τα δικά σου δεδομένα το ολοκαύτωμα (γενοκτονία) Εβραίων ειναι ενα μυθευμα.

   Διαγραφή
  2. Μάλλον δεν κατάλαβες τι ήθελα να πω. Πάντος προτείνω εναλλακτικά στους εβραίους, αν τολμάνε, να εορτάζουν τους 5.000 σφαγμένους από τον Κολοκοτρώνη και τους λοιπούς Έλληνες, στην άλωση της Τριπολιτσάς.
   Κάτι ήξεραν οι πρόγονοί μας.

   Διαγραφή
 2. τα ακουστικά δεν βλέπω...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Για τα παιδιά της λωρίδας της Γάζας θα υπάρξει εκδήλωση ,στεφάνια απο θρησκευτική, στρατιωτική, πολιτική ηγεσία?

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ