Quantcast

http://picasion.com/

Στη Βέροια ο επόμενος σταθμός του Envolve - 3 Βεροιώτες μιλούν για την επιχειρηματικότητα

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 12:30 στη Βιβλιοθήκη
Με το διαγωνισμό βράβευσης του οργανισμού να δέχεται αιτήσεις έως την 1η Οκτωβρίου, το Envolve ξεκινά το ταξίδι του ακόμη μία χρονιά σε πόλεις ανά την Ελλάδα, με σκοπό να υποστηρίξει τις τοπικές κοινότητες επιχειρηματικότητας και καινοτομίας. Το Envolve Entrepreneurship (http://www.EnvolveGlobal.org) στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού πυλώνα του οργανισμού, διοργανώνει και φέτος το ταξίδι με τίτλο «Επόμενος Σταθμός: Επιχειρηματικότητα». Πρόκειται για μία σειρά από συναντήσεις σε πλήθος ελληνικών πόλεων που έχουν ως σκοπό την αναζήτηση και υποστήριξη δραστηριοτήτων που αναπτύσσονται στις τοπικές κοινότητες και αφορούν στην επιχειρηματικότητα και στην καινοτομία. Φέτος, το σημείο αφετηρίας είναι η Θεσσαλονίκη, αφού ο οργανισμός θα συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπου θα διοργανώσει εκδηλώσεις σχετικά με τη νεοφυή επιχειρηματικότητα.

Στις συναντήσεις αυτές, πέρα από νέους και υφιστάμενους επιχειρηματίες, θα συμμετέχουν φορείς και θεσμικοί εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, της ακαδημαϊκής κοινότητας, των εμπορικών επιμελητηρίων, καθώς και άλλων επαγγελματικών οργανώσεων. Επίκεντρο των συναντήσεων αυτών είναι η μεταφορά γνώσεων, εργαλείων και καλών πρακτικών από τη σκηνή της νεοφυούς επιχειρηματικότητας. Παράλληλα, σκοπός είναι η προώθηση της επικοινωνίας και των συνεργειών μεταξύ των διαφορετικών τοπικών φορέων και επιχειρηματιών.

Η ελληνική ομάδα του Envolve θα επισκεφθεί και την πόλη της Βέροιας, την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 12:30 έως 14:30 το μεσημέρι, ενώ η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Βέροιας.

Θα μιλήσουν οι: 
- Αλέξανδρος Νούσιας, Διευθυντής του Envolve Entrepreneurship στην Ελλάδα
- Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, Υπεύθυνος Επικοινωνίας στο οινοποιείο «Κτήμα Κυρ-Γιάννη», Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Βέροιας
- Γιώργος Καπαγερίδης, Αγρότης - Ιδιοκτήτης της οικοτεχνίας παραδοσιακών χειροποίητων προϊόντων «Άνθος Φύσης»
- Στέλιος Αφεντούλης, Παραγωγός της μπύρας «Dreamer Brewing»

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή ακολουθώντας αυτόν τον σύνδεσμο: www.facebook.com/pg/EnvolveGR/events/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ