Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τον Προστάτη τους Διονύσιο Αρεοπαγίτη θα τιμήσουν οι Δικηγόροι της Βέροιας


Πρόγραμμα εκδηλώσεων
Τον Προστάτη της Δικαιοσύνης, Άγιο Ιερομάρτυρα Διονύσιο Αρεοπαγίτη, θα τιμήσει ο Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας. Όπως ανακοινώθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο, την ημέρα της εορτής, Πέμπτη 3 Οκτωβρίου και με την ευκαιρία έναρξης του νέου
δικαστικού έτους, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση προς τιμήν των αποχωρούντων από την ενεργό υπηρεσία και των νεοδιορισθέντων δικηγόρων του Συλλόγου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Λέσχη του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας (Πλατεία Ρακτιβάν 1, 3ος όροφος), ενώ θα προηγηθεί Θεία Λειτουργία και μνημόσυνο στον Μητροπολιτικό Ναό Βέροιας. Αναλυτικά το πρόγραμμα:


07.30 - 10.30 π.μ. Θεία Λειτουργία στο Μητροπολιτικό Ναό Βέροιας και μνημόσυνο των αποβιωσάντων δικηγόρων, συμβολαιογράφων, δικαστικών υπαλλήλων και δικαστικών επιμελητών.

11.00 π.μ. Αγιασμός στη Λέσχη του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας.

11.15 π.μ. Αποχαιρετισμός αποχωρούντων και υποδοχή νεοδιορισθέντων δικηγόρων στην αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας.
11.45 π.μ. Χαιρετισμός από το δικηγόρο κ. Φώτη Κόβα, ως εκπροσώπου των νέων δικηγόρων
12.00 μ. Ομιλία από το δικηγόρο κ. Χατζόγλου Γεώργιο, με θέμα: «Ο Δικηγόρος άνθρωπος»

Θα ακολουθήσει δεξίωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ