Quantcast

http://picasion.com/

Δυναμική επιστροφή του Φιλίππου από την Αμερική

Στις 2 Αυγούστου η ομάδα OVERTHOSE του Φίλιππου Βέροιας Ρυθμική Γυμναστική αναχώρησε για την Αριζόνα των Η.Π.Α. για να συμμετάσχει στον παγκόσμιο διαγωνισμό χορού hip hop (Hip Hop International Competition). Η Ελληνική αποστολή αποτελούνταν από τις αθλήτριες Παπανώτα Δήμητρα, Πατσιαβούρα Μερόπη, Πινακούδη Ροδόπη, Εμμανουήλ Ελένη, Πανίδου Σοφία, Μποσμαλή Ιωάννα, Τσαλουκίδου Όλγα, Σπανού Ελένη, Ζουμπουλίδου Ευγενία, Καγκελίδου Νίνα Κωνσταντίνα, τους προπονητές Καλαντίδη Παναγιώτη, Ζινέτα Καμίνη, Μωυσιάδου Αικατερίνη και τον Πρόεδρο του τμήματος Παπανώτα Νικόλαο.
Στο διαγωνισμό συμμετείχαν ομάδες από όλο τον κόσμο (Η.Π.Α., Καναδάς, Βραζιλία, Αργεντινή, Αυστραλία, Βολιβία, Κολομβία, Κόστα Ρίκα, Εκουαδόρ, Νησιά Φίτζι, Γαλλία, Γερμανία, Ιρλανδία, Ισραήλ, Ιταλία, Ιαπωνία, Κορέα, Μεξικό, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Παναμάς, Νέα Γουινέα, Παραγουάη, Περού, Πορτογαλία, Φιλιππίνες, Ρουμανία, Ρωσία, Ισπανία, Νότια Αφρική, Ελβετία, Σιέρα Λεόνε, Ταϊβάν, Ταϋλάνδη, Τρίνινταντ, Ουκρανία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ουρουγουάη).
Πρώτη φορά στην ιστορία του Hip Hop International εμφανίζεται Ελληνική ομάδα στην κατηγορία Varsity και αυτό ήταν μια σημαντική στιγμή για τα Ελληνικά δεδομένα και ιδιαίτερη τιμή για την πόλη μας τη Βέροια. Οι OVERTHOSE του Φιλίππου επέστρεψαν στην πόλη μας γεμάτες μοναδικές εμπειρίες! Τίμησαν τη γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού χορεύοντας στην τελετή έναρξης με παραδοσιακές ποντιακές φορεσιές, πραγματοποίησαν σεμινάρια δίπλα σε χορογράφους παγκοσμίου φήμης και γνώρισαν ανθρώπους με τους οποίους μοιράζονται την ίδια αγάπη για το χορό!

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όλους όσους βοήθησαν την Ελληνική αποστολή. Τίποτα από όλα αυτά δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την αρωγή σας. Καταφέραμε όλοι μαζί όχι μόνο να τιμήσουμε την πατρίδα και την πόλη μας αλλά και να συνεισφέρουμε στην εκπλήρωση του ονείρου των παιδιών μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ