Quantcast

http://picasion.com/

Πολιτική αντιπαράθεση Παυλίδη-Μπατσαρά στο Δημοτικό Συμβούλιο

Με πολιτικούς διαξιφισμούς ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο της Βέροιας. Ο Παύλος Παυλίδης άσκησε κριτική απέναντι στην συνδιοίκηση, καυτηριάζοντας την λέξη «πείραμα» που χρησιμοποιήθηκε. Αρχικά, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Συνδημότες» ρώτησε αν ο
Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου μπορεί να είναι και εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου, με τον Κώστα Βοργιαζίδη να του απαντάει πως κάτι τέτοιο προβλέπεται από τον «Κλεισθένη». 

Στη συνέχεια, ο Παύλος Παυλίδης ανέφερε πως δεν είναι δυνατόν ο κόσμος να ακούει πως η συνεργασία αυτή είναι ένα πείραμα. «Θα πρέπει να χαράξετε μια στρατηγική ή να έρθετε και να μας πείτε ποιοι είναι οι στόχοι σας και ποια είναι η προγραμματική σας συμφωνία. Με ευχές ή με παζάρεμα θέσεων δεν γίνονται συνεργασίες» ανέφερε μεταξύ άλλων. 

Η τοποθέτηση του αυτή προκάλεσε την αντίδραση της κ. Μπατσαρά, η οποία τόνισε: «Από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισα πως αντιλαμβάνομαι την συνεργασία και με βάση αυτήν την αντίληψη, αποδεχθήκαμε την πρόταση του Δημάρχου για συν-Εργασία! Κάτι που σημαίνει συν-Διοίκηση. Και συν-Διοίκηση σημαίνει ανάληψη ευθύνης. Και πάνω σ' αυτήν την λογική απαιτούνται θέσεις διοίκησης. 

Αν κάποιοι το βλέπουν ως παζάρεμα θέσεων, μάλλον έτσι έχουν μάθει να λειτουργούν στην ζωή τους. Όσον αφορά δε το πείραμα, είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση, χωρίς να είναι πειραματική κατάσταση. Σε τούτο εδώ το κτίριο, πειράματα γινόντουσαν όταν ήμασταν μαθητές στο υπόγειο στο μάθημα της χημείας. Εδώ είναι αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, εδώ δεν γίνονται πειράματα. Εδώ εκφράζονται απόψεις, θέσεις και πάνω απ' όλα αναλαμβάνονται ευθύνες». 

6 σχόλια:

  1. ασε μας ρε μπατσαρά!είσαι για να είσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δικαιώνονται μέχρι κεραίας όσοι ψηφοφόροι απέσχον ή έρριξαν άκυρο/λευκό στον β΄ γύρο. Οι δύο για τα μάτια του κόσμου ανθυποψήφιοι απεδείχθησαν συνυποψήφιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι καλύτερο από έναν αυτοδυναμο Βοργιαζιδη.Συνεργασια όλων για το καλό της πόλης,και όχι των προσώπων.Επιτελους η Βέροια να είναι ο σκοπός και όχι η αυτοπροβολή και η αυτοεπιβεβαιωση .Δουλεψτε για την πόλη,όλοι σας.

      Διαγραφή
  3. όλα αυτά τα σχόλια αποδεικνύουν πόσο μακρυά από την πολιτική μας υποκουλτούρα αλλά και την κακή Ελληνική νοοτροπία είναι οι συνεργασίες πάσης φύσεως. Εμείς οι Νέο Έλληνες δεν θέλουμε τις συνεργασίες γενικά, είμαστε υπερεγωιστές, αυτός θα είναι ένας από τους λόγους της εθνικής μας συρρίκνωσης. Εύχομαι όχι του αφανισμού μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεωργία μπράβο! Είσαι και η πρώτη! Τί να μας πει μωρέ και ο Παυλίδης... τα δικαστήρια του τον περιμένουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε κάθε περίπτωση είναι μια γενναία πράξη δύο αιρετών αρχηγών παρατάξεων και έτσι θα καταγραφεί από την Ιστορία της πόλης, ασχέτως αποτελέσματος. Τώρα αν φέρει και καλά αποτελέσματα για την πόλη θα δικαιώσει και το όλο επιχείρημα.
    Ήθελα να ξέρω τι θα έλεγαν αν (αυτοί που βάλουν τώρα για τη σύμπραξη) την έκαναν οι ίδιοι με τον Δήμαρχο. Προφανώς τότε θα τα έβλεπαν αλλιώς.
    Παρ' όλ' αυτά θα έπρεπε να υπάρξει και κάποιο "μίνιμουμ" συνεργασίας σε κάποια βασικά θέματα, ώστε να ξέρει ο κόσμος τι να περιμένει και όχι μόνο βλέποντας και κάνοντας . Ποτέ δεν είναι αργά.
    Απλά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ