Quantcast

http://picasion.com/

Αποσύρθηκε στο χωριό του στη Βέροια ο Μελιόπουλος

Δημήτρης Μελιόπουλος. 19 χρόνων, διεθνής ποδοσφαιριστής με τις μικρές εθνικές ομάδας. Ο ΠΑΟΚ έδωσε 800.000 ευρώ για να τον φέρει από την Ξάνθη στην Τούμπα με εισήγηση – το καλοκαίρι που μας πέρασε- του Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τον ζήτησε, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ τον έφεραν αλλά όταν ο Λουτσέσκου αποχώρησε τα πράγματα ήρθαν… τούμπα. Εννοείται για τον μικρό. Στην προετοιμασία στην Ολλανδία δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε ένα λεπτό σε φιλικό παιχνίδι. Ακόμη δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε ένα λεπτό σε οικογενειακό διπλό. Ο Φερέιρα αποφάσισε να τον στείλει πίσω στη Θεσσαλονίκη κρίνοντας προφανώς ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ. Η όλη αντιμετώπιση μάλλον έπεσε… ασήκωτη στις εφηβικές πλάτες του Μελιόπουλου που πήρε μια πρωτόγνωρη για την ηλικία και τα όνειρα του απόφαση. Αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο!

Έτσι, τον τελευταίο ενάμιση μήνα δεν δίνει ζωή στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ. Αποσύρθηκε στο χωριό του στη Βέροια και για όσους ενδιαφέρθηκαν να τον ρωτήσουν έχει έτοιμη την απάντηση: Σταματάω το ποδόσφαιρο! Αν υπάρχει κάτι πιο εντυπωσιακό από την απάντηση του είναι η στάση των υπευθύνων του ΠΑΟΚ. Κανένας δεν τον έψαξε, κανένας δεν τον αναζήτησε για να του θέσει το απλό και αυτονόητο ερώτημα: Γιατί δεν έρχεσαι στις προπονήσεις, γιατί εξαφανίστηκες, τι συμβαίνει μαζί σου;

Το θέμα είναι ακόμα πιο σοβαρό, επειδή για αυτό το παιδί ο ΠΑΟΚ είχε δώσει πριν τρεις μήνες 800.000 ευρώ. Αν υπάρχει κάποιος στον ΠΑΟΚ που σέβεται την ιδιότητα και μαζί ακόμη και το ένα ευρώ που βγαίνει από το ταμείο θα έκανε το αυτονόητο. Θα έψαχνε να βρει τον Μελιόπουλο.

10 σχόλια:

  1. Ντάξει παιδιά κρίμα που δεν επιλέχθηκε αλλά δεν θα βάλουμε και τα μαύρα. Δεν θα κάνουμε πορείες ούτε θα κλείσουμε τους δρόμους για τον νεαρό. Λυπάμαι αλλά εντελώς ανώριμη η στάση του. Το ότι δεν πέτυχε ακριβώς αυτό που ήθελε δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψει. Με αυτήν την συμπεριφορά ουσιαστικά δικαιώνει εν μέρη την διοίκηση για την απόφασή της. Πέρα από ταλέντο και ικανότητες κάθε τι που κάνεις θέλει και ψυχή. Κάποιος μεγαλύτερος και ποιο έμπειρος θα έπρεπε να του υποδείξει και μερικά πράγματα για την ίδια την ζωή.
    Δηλαδή συγνώμη όταν αποφοιτήσει και βγει στην αγορά εργασίας αν δεν βρει δουλειά με τα δικά του στάνταρ τι θα κάνει? Θα κλειστεί σε μοναστήρι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ απλά ο μπαοκ καίει τα παιδιά του.Με απλά λόγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρώμα η δουλειά...κάτι παίζει από πίσω..μάλλον θέλει να τον αφήσουν ελεύθερο για να υπογράψει αλλού..σιγά μη σταματήσει τη μπάλα κάποιος που μια ομάδα πλήρωσε για αυτόν 800.000

    Πάντως απ αυτό που δείχνει , δίνει την εντύπωση ότι είναι προβληματικός και δύσκολα θα τον εμπιστευτεί μεγάλη ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ όλα τα κατάλαβες!

      Διαγραφή
    2. Αυτα τα καναμε στο δημοτικο...." θα κρατησω την αναπνοη μου μεχρι να σκασω αν δε γινει το δικο μου.." .. ας παει να φτιαξει μια ομαδα στο χωριο του να παιζει μονος του και στις 11 θέσεις...τραγικος ειναι! Που να τον απορριψει και γκομενα..

      Διαγραφή
  4. Μακριά από μπαοκ. Νεκροταφείο ταλέντων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τί στοίχημα ότι τελευταία μέρα των αποδεσμεύσεων θα έρθει (υπογείως δανεικός) στη ΄΄θυγατρική΄΄ του Νομού, η οποία πρόσφατα άλλαξε, με ντροπιαστικό τρόπο, τα χρώματα της;....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δινω το διαρκειας μου πισω αν παρουμε τετοια "λουλου"... αντε ολοι κολπα και τρικ σκαρφιζονται.. γυρολογος θα καταληξει να κανει αρπαχτες σε β γ εθνικες...

      Διαγραφή
  6. o ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ σπουδαιος προπονητης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ