Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα και τα μόρια των υποψηφίων Ειδικών Φρουρών

18500 αιτήσεις για 1500 θέσεις - Από αύριο οι ενστάσεις
Ανακοινώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας τα μόρια που συγκεντρώνουν όλοι οι υποψήφιοι για τις 1500 θέσεις των Ειδικών Φρουρών και πληρούν όλα τα προσόντα προκειμένου να συνεχίσουν
στη διαδικασία αξιολόγησης. Σύμφωνα με τον πίνακα κατάταξης της σειράς υποψηφίων που δημοσιεύθηκε, 18500 περίπου αιτήσεις κατατέθηκαν και στις 2 κατηγορίες, από τις οποίες θα επιλεγούν οι 1500 νέοι Ειδικοί Φρουροί που συγκεντρώνουν τα περισσότερα μόρια.

Δείτε εδώ τον πίνακα με όλα τα ονόματα των υποψηφίων και τα μόρια που συγκέντρωσαν.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, οι υποψήφιοι που επιθυμούν να ασκήσουν ένσταση ενώπιον του Α.Σ.Ε.Π., έχουν το δικαίωμα να το κάνουν από αύριο και μέσα σε προθεσμία 10 ημερών.
Θα ακολουθήσουν οι υγειονομικές εξετάσεις και οι αθλητικές διαδικασίες και υπολογίζεται μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου να ολοκληρωθεί η διαδικασία επιλογής με την ανακοίνωση των επιτυχόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ