Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αναγέννηση κάθε περιοχής προσώπου και σώματος στο ιατρείο της Αλίνας Κουπίδου

Soft Surgery & Αναγεννητική Αισθητική Ιατρική
Στο Ιατρείο της Αλίνας Κουπίδου επιλέγουμε την κατάλληλη θεραπεία για τη δική σας περίπτωση. Αναίμακτη Αισθητική Ιατρική χωρίς τομές και ράμματα, χωρίς ξένα υλικά, χωρίς παρενέργειες, χωρίς κανένα

κίνδυνο. Πάντα με εγγυημένα αποτελέσματα, χωρίς ημερομηνία λήξης! Προτεραιότητα μας είναι πρώτα και πάντα η ασφάλεια του ασθενούς μαζί με την ενδεδειγμένη λύση για την πρόληψη και τη θεραπεία.

Bioplexr Skin-line 




Μη ενέσιμη Μεσοθεραπεία για άμεση ανανέωση, λάμψη, σύσφιξη και βαθειά ενυδάτωση μετά από μια συνεδρία! Η ιδανική θεραπεία για όλες τις ηλικίες πριν από εκδηλώσεις, εμφανίσεις επίσημες και μη και κάθε φορά που το δέρμα μας είναι θαμπό, άτονο και αφυδατωμένο όπως μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.

Needle Sahaping


Διόρθωση ασυμμετρίας και αύξηση του όγκου στα χείλη. Χωρίς κανένα ξένο υλικό, χωρίς κανένα κίνδυνο και με απόλυτα φυσικό και αρμονικό αποτέλεσμα.

Αλίνα Κουπίδου 
Ιατρος Αναισθησιολογος
MSc Αισθητικής Ιατρικής & Αισθητικής Θεραπείας
Universita' degli Studi di Camerino, Italy
Email: info@alinakoupidou.gr
Μεγ. Αλεξάνδρου 27, Βέροια
Καλέστε μας στο 23311 25000

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ