Quantcast

http://picasion.com/

Αυτοί είναι οι νέοι Αντιδήμαρχοι Βέροιας

5 από την παράταξη Βοργιαζίδη και 2 από την παράταξη Μπατσαρά
Ανακοινώθηκαν πριν από λίγο, από τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη, κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης του νέου δημοτικού συμβουλίου, τα ονόματα των νέων αντιδημάρχων Βέροιας.

Πρόκειται για 7 αντιδημάρχους, νέους και παλιούς, 5 από την παράταξη του Δημάρχου Κώστα Βοργιαζίδη και 2 από την παράταξη της Γεωργίας Μπατσαρά που θα συνδιοικήσει μαζί με τον Δήμαρχο.

Στις θέσεις τους παραμένουν ο Βασίλης Παπαδόπουλος ως αντιδήμαρχος Καθαριότητας, ο Στέλιος Ασλάνογλου ως αντιδήμαρχος Οικονομικών και ο Βασίλης Λυκοστράτης ως αντιδήμαρχος Τουρισμού.

Τις υπόλοιπες θέσεις καταλαμβάνουν νέοι αντιδήμαρχοι. Πιο συγκεκριμένα, αντιδήμαρχος Αγροτικής Πολιτικής αναλαμβάνει ο Ηλίας Τσιφλίδης, η «χρυσή» μεταγραφή του Κώστα Βοργιαζίδη που του έφερε 1.718 σταυρούς, κόβοντας πρώτος το νήμα στην κούρσα των δημοτικών συμβούλων. Αντιδήμαρχος Τεχνικών και Πολεοδομίας αναλαμβάνει ο «πρωτάρης» δημοτικός σύμβουλος Αλέξανδρος Τσαχουρίδης.

Η παράταξη της Γεωργίας Μπατσαρά πήρε δύο αντιδημαρχίες. Αντιδήμαρχος Παιδείας ανέλαβε η Συρμούλα Τζήμα και Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής ανέλαβε ο Ευστάθιος Κελεσίδης.

12 σχόλια:

  1. Πάνω σε ποια προγραμματική βάση έγινε η συνεργασία? Για να μην έχουν ανακοινώσει κάτι μάλλον η συνεργασία αφορά αντιδήμαρχιες ( μισθούς) με ψήφους στο δημοτικό συμβούλιο!



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αρε δημαρχαρα παλι ζωγραφισες... την αγροτικη πολιτικη του δημου θα μας την χαραξη ο μεντορας των στεκιων.....τυχερος ο αγροτικος κοσμος ανετηλε η ελπιδα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαράξει και ανέτειλε **... Αφού μάθεις πρώτα ελληνικά μπορείς να λάβεις μέρος σε όλα τα θέματα.. Προς το παρόν μείνε εκεί στα στέκια όπου μάλλον είσαι και εσύ.. Με όλους εσάς μόνο μπροστά πάμε!

      Διαγραφή
    2. Τόση αλαζονεία; Όταν τρέχετε προεκλογικά να τους συναντησετε στα στέκια τους είναι καλά;!

      Υγ Εσύ ποιος είσαι; Ο Μπαμπινιώτης? Ντροπή σου να υποτιμάς έναν συνδημότη σου! Λείπαμε πάρα πολύ αν είσαι εκλεγμένος και μάλλον είσαι διότι θέτεις και προϋποθέσεις για να συμμετέχει σε θέματα που αφορουν τους δημότες!

      Διαγραφή
    3. Ούτε εκλεγμένος είμαι ούτε τίποτα... Λυπάμαι για τα ελληνικά σας απλά.. Κατηγορείται άτομα όταν εσείς οι ίδιοι δεν έχετε την θέληση και την ικανότητα να στεριώσετε μία σωστή πρόταση!

      Διαγραφή
    4. Ε ψιτ νομπελίστα. Το κατηγορείτε με έψιλον.

      Διαγραφή
    5. Λυπάμαι και εγώ για την αλαζονεία σου και τον ναρκισσισμό σου!
      Φαντάζομαι πόσο δυστυχισμένος είσαι!

      Υγ Κάποιος για να εκφράσει την άποψη που μπορεί να είναι και λανθασμένη πρέπει να είναι ο Μπαμπινιώτης;

      Διαγραφή
  3. Επιτέλους η κυρία Συρμούλα από τη πολυπόθητη θέση εξουσίας που πήρε, να κάνει τα ρουσφέτια μόνη της στον εαυτό της ευλογώντας τα γένια της και να μη χρησιμοποιεί άλλες τοπικές εξουσίες πολιτικές και μη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα απαιτήσει να μπει το όνομα της σε πλατεία. όπως έκανε για τον "άγνωστο" πατέρα της.

      Διαγραφή
  4. μέγα δήμαρχε... τα αδέσποτα κάνουν party κάθε μέρα μπροστά στο σπίτι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κανείς δεν σχολιάζει την υπεραντιδημαρχία Τεχνικών & Πολεοδομίας που δώθηκε σε ένα δικηγόρο. Παράξενα πράγματα, μακάρι να πετύχει, αλλά με τα τόσα προβλήματα (προσώπων, ατόμων, νοοτροπίας) που έχουν οι υπηρεσίες αυτές δύσκολο το βλέπω. Για να μην τη θέλει και ο απερχόμενος αντιδήμαρχος Θανάσης, κάτι συμβαίνει εκεί. Αυτό είναι σίγουρο διότι όλος ο κόσμος έχει παράπονα μη αποτελεσματικότητας. Δύσκολο πρόβλημα για τον Αλέκο, "καλό κουράγιο" που είπε και κάποιος άλλος μερικά χρόνια πριν. Για να δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο κ. Βασίλης Λυκοστράτης παρέμεινε στη θέση του ως αντιδήμαρχος Τουρισμού. είναι τόσο έκδηλο το ενδιαφέρον του για την τουριστική ανάπτυξη της πόλης, την προβολή της ομορφιάς της και γι αυτό το λόγο σχεδόν καθημερινά χρησιμοποιεί την πλατεία Δημαρχείου ως τον προσωπικό του χώρο στάθμευσης για το πολυτελές αγροτικό του μάρκας mercedes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ