Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εκλέχθηκε το προεδρείο του νέου Δημοτικού Συμβουλίου

Νέος πρόεδρος ο Άρης Λαζαρίδης
Η πρώτη συνεδρίαση του νέου δημοτικού συμβουλίου Βέροιας πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή στο Δημαρχείο της πόλης, στην οποία, όπως ορίζει η νομοθεσία, θα αναδειχθούν τα μέλη του προεδρείου, της οικονομικής επιτροπής και
επιτροπής ποιότητας ζωής. Μετά από την πρόταση του Δημάρχου, νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου εκλέχθηκε ο Άρης Λαζαρίδης. Το όνομα του Δημήτρη Πυρινού για τη θέση του αντιπροέδρου προτάθηκε από την παράταξή του «Βέροια, ΠΡΩΤεύουσα Πόλη» της Γεωργίας Μπατσαρά, ενώ το όνομα του Μιχάλη Σουμελίδη για τη θέση του γραμματέα προτάθηκε από την παράταξή του «Συνδημότες» του Παύλου Παυλίδη. Καθώς για κανένα από τα τρία αξιώματα δεν υπήρξε άλλη πρόταση, ακολούθησε φανερή ψηφοφορία, που απλά επικύρωσε τις προτάσεις.

Στη θέση του προέδρου εκλέχθηκε ο Αριστομένης Λαζαρίδης, στη θέση του αντιπροέδρου εκλέχθηκε ο Δημήτρης Πυρινός και στη θέση του γραμματέα ο Μιχάλης Σουμελίδης. Και για τα τρία ονόματα η φανερή ψηφοφορία είχε ως αποτέλεσμα 32 υπέρ, 7 λευκά από τις παρατάξεις Μαρκούλη και Μελιόπουλου και κανένα κατά.

Στη συνέχεια τα μέλη του προεδρείου πήραν τις θέσεις τους στα έδρανα, με τον νέο πρόεδρο Άρη Λαζαρίδη να προχωράει στην πρώτη του δήλωση, ευχαριστώντας τον Δήμαρχο για τη μεγάλη τιμή προτείνοντάς τον πρόεδρο του ΔΣ, καθώς και όσους υπερψήφισαν την πρόταση. «Συνεργάστηκα με 4 προέδρους τα 9 χρόνια που βρίσκομαι στο ΔΣ. Όλοι με τη θητεία τους τοποθέτησαν τον πήχη ψηλά και με τη βοήθειά σας θα προσπαθήσω να κρατήσω το επίπεδο και να το ανεβάσω, στεκόμενος δίπλα σας, υπερασπιζόμενος τον καθένα σας και προάγοντας τον διάλογο», ανέφερε, δεχόμενος και τα συγχαρητήρια του Δημάρχου.

Σημειώνεται πως ο Άρης Λαζαρίδης, αν και δε συνεχίζει ως αντιδήμαρχος Τεχνικών, συνεχίζει να έχει την εποπτεία του έργου κατασκευής της Γέφυρας Κούσιου.

1 σχόλιο:

  1. Όταν έχουμε καλεσμένους, να μην εμφανίζεται ο πρόεδρος του Δ.Σ. από την μέση και κάτω. Θα δούνε το σκαρπίνι/μοκασίνι χωρίς κάλτσα και θα μας περάσουν όλους τους Βεροιώτες για καρα-χώριατους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ