Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κορυφώνονται οι ζυμώσεις για το νέο διοικητικό σχήμα του Δήμου Βέροιας

Ποιοι μπαίνουν στο παιχνίδι και ποιοι θα μείνουν στην αντιπολιτευση;
Σε γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου στον Χώρο Τεχνών. Ο Κώστας Βοργιαζίδης, καθώς και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο ορκίστηκαν για
τη νέα τετραετία, δηλώνοντας πίστη και αφοσίωση στα καθήκοντά τους. Όπως είναι λογικό, όλα τα βλέμματα στράφηκαν επάνω στον επικεφαλής της «Δράσης με Γνώση», ο οποίος στην ομιλία του εμφανίστηκε ενωτικός και έτοιμος για συνεργασίες με όλους τους συνδυασμούς. Μάλιστα, για πρώτη φορά, δόθηκε εντολή να μιλήσουν όλοι αρχηγοί των παρατάξεων και να δοθεί η δυνατότητα σ' έναν δημιουργικό διάλογο μακριά από αντεγκλήσεις και πολιτικές «μαχαιριές».


Είναι ηλίου φαεινότερο πως ο Κώστας Βοργιαζίδης με το 36% του πρώτου γύρου και το 60% του δεύτερου γύρου, είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού και εκείνος που θα δώσει το πολιτικό στίγμα για τη νέα τετραετία. 
Από εκεί και πέρα, η Γεωργία Μπατσαρά με την ομιλία της και την γενικότερη συμπεριφορά της, έδειξε πως είναι πρόθυμη να μπει στην διοίκηση του δήμου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του veriotis.gr, μεταξύ των δύο πλευρών έχουν γίνει συζητήσεις για μια προγραμματική συμφωνία και πολιτική διεύρυνση στο Δημοτικό Συμβούλιο. 
Από την άλλη πλευρά ο Παύλος Παυλίδης φαίνεται πως θα βρίσκεται στην θέση της αντιπολίτευσης και εκείνος που θα ασκεί κριτική σε λάθη και παραλείψεις της διοίκησης. 
Όσον αφορά τον Αντώνη Μαρκούλη, η στάση του ήταν καθαρά πολιτική, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως θα είναι ειλικρινής και ανιδιοτελής σ' αυτήν την προσπάθεια, αφήνοντας ανοιχτό το παράθυρο για συνεργασίες, χωρίς ωστόσο να εμβαθύνει σε πολιτικές συμπράξεις.
Ο Γιάννης Παπαγιάννης έλαμψε δια της απουσίας του, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ο Γιώργος Μελιόπουλος κινήθηκε σε λογική ΚΚΕ, μιλώντας γενικά και αόριστα για αντιλαϊκές πολιτικές. 

Από ότι δείχνουν τα πράγματα, πάμε σε μια λογική συνδιοίκησης Βοργιαζίδη+Μπατσαρά, με τους υπόλοιπους να κάθονται στα έδρανα της αντιπολίτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ