Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σκάει «βόμβα» στο Δημοτικό Συμβούλιο με πασίγνωστο πολιτικό της Βέροιας

Σκέφτεται να δηλώσει παραίτηση
Τι και αν βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και παραμονή Δεκαπενταύγουστου, οι πολιτικές εξελίξεις στη Βέροια είναι ραγδαίες. Σε λίγες ημέρες, (Δευτέρα 19 Αυγούστου στον Χώρο Τεχνών) θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία του νέου δημάρχου, καθώς και των μελών που απαρτίζουν το δημοτικό συμβούλιο. Ωστόσο, μια είδηση που κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες στην τοπική πιάτσα, αναμένεται να προκαλέσει πολλές αντιδράσεις και σχόλια. Πιο συγκεκριμένα, πολύ γνωστός πολιτικός της Βέροιας, που για αρκετά χρόνια πρωταγωνιστεί στην επικαιρότητα, σκέφτεται να δηλώσει παραίτηση από δημοτικός σύμβουλος και να αποχωρήσει οριστικά από την τοπική αυτοδιοίκηση. Οι λόγοι που τον οδήγησαν σ' αυτήν την απόφαση, φημολογείται πως έχουν να κάνουν με το μικρό ποσοστό που πήρε στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.

1 σχόλιο:

  1. Και όχι μόνο αυτός αλλα και άλλο μέλος της παράταξής του. Αυτοί είναι πολιτικοί ή δήμαρχοι ή τίποτα. Έτσι βλέπουν την προσφορά στην πόλη τους. Ας πρόσεχαν και αυτοί αλλά και όσοι τους ψήφισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ