Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Χαρούλης απολαμβάνει ήδη τη Βέροια...

Σειρά της Βέροιας να τον απολαύσει απόψε!
Όλα έτοιμα είναι για την πολυαναμενόμενη συναυλία του Γιάννη Χαρούλη απόψε στα Πλατάνια της Βεργίνας. Ο κατάφυτος χώρος αναψυχής στην ιστορική έδρα του δήμου Βέροιας ετοιμάζεται εδώ και μέρες για να υποδεχθεί τους εκατοντάδες φίλους του Χαρούλη, που αναμένεται να κατακλύσουν το χώρο από όλη την Ημαθία και τους κοντινούς νομούς.
Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έφτασε από χθες στη Βέροια, όπου το βράδυ επισκέφθηκε μαζί με τους στενούς του συνεργάτες το εστιατόριο «12 γράδα» στη Μπαρμπούτα και γεύθηκε τα προϊόντα της Ημαθίας μέσα από ευφάνταστα πιάτα υψηλής γαστρονομίας και τοπικά κρασιά. Ο φακός του veriotis.gr τον εντόπισε με τον chef του «12 γράδα» Γιάννη Σαμούκα, με τον οποίο, αν και επρόκειτο για την πρώτη γνωριμία, είχε μια εκτενή συζήτηση σε φιλικό επίπεδο.
Σε λίγη ώρα, ο Γιάννης Χαρούλης θα βρίσκεται στα Πλατάνια της Βεργίνας, έτοιμος να μας χαρίσει το εκρηκτικό μείγμα της έντεχνης, ροκ, κρητικής και παραδοσιακής μουσικής του. Η σκηνή που θα τον φιλοξενήσει ετοιμάζεται από νωρίς το πρωί, στο κυλικείο έχουν ετοιμαστεί τα σάντουιτς, παγώνουν ήδη τα νερά και τα ποτά, ο χώρος διαμορφώνεται κατάλληλα ώστε να μας υποδεχθεί... Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30 και ο Γιάννης ανεβαίνει στις 21:00!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ