Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χαμός στο Seli Mountain Running

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 24 & 25 Αυγούστου το «Seli mountain running 23km & Vertical race 1,5km», ένας από τους σημαντικότερους ορεινούς αγώνες που έχει γίνει θεσμός. Η συγκεκριμένη αθλητική εκδήλωση ήταν ένα 2ημερο ορεινό αγωνιστικό event που από την πρώτη
χρονιά κατάφερε να γίνει θεσμός και να μπει στο αγωνιστικό ορεινό καλεντάρι όλης της Ελλάδας. Η διοργάνωση θέλοντας να δημιουργήσει ένα 2ημερο event, πέρα του αγωνιστικού χαρακτήρα προσπάθησε να βάλει τουριστικές και πολιτιστικές πινελιές ενσωματώνοντας στο μενού της, την φιλοξενία, παραχωρώντας χώρο κατασκήνωσης των αθλητών και των επισκεπτών δίπλα στην εκκίνηση, μουσικό d.j party και βόλτα με τον εναέριο αναβατήρα του Χιονοδρομικού. 

Περιγραφικά ο κεντρικός αγώνας των 23χλμ ήταν ένας αγώνας αντοχής, αφορούσε καθαρά ορεινούς δρομείς, οι οποίοι έχουν εμπειρία στο βουνό. Το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα έγινε μέσα στα μονοπάτια του δάσους του Βερμίου με μεγάλες ανηφορικές και κατηφορικές κλίσεις (1.000μ. θετική υψομετρική) . Η διοργάνωση επένδυσε στο φυσικό κάλος, αλλά και στις εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού.

Δείτε το video με την εκκίνηση του Seli Mountain Running:

3 σχόλια:

  1. Κάποτε λέγαμε, δεν ..... που δεν ..... δεν πας για ψάρεμα. Τώρα λέμε δεν πας για τρέξιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μάλλον για όσους ήμασταν εκεί δεν νομίζω να είχαμε την προσέλευση που θέλαμε πραγματικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο ! Ηταν ενα επιτυχημένο event και εγινε ένας πραγματικα συναρπαστικός αγώνας.Τα αριθμητικά δεδομένα του αγώνα ειναι περι τους 500 συνολικα αγωνιζομενους και με χαρουμενους θεατες ...αν και επρεπε να ειναι περισσοτεροι !! Αφηστε τους καναπεδες ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ