Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πασίγνωστος Ημαθιώτης έγινε Αντιπρόεδρος στο μπάσκετ του Άρη

Ο μπασκετικός Άρης αποφάσισε να κάνει αναδιάρθρωση στο διοικητικό του συμβούλιο, ανακοινώνοντας στο site του τη νέα σύνθεσή του, στην οποία ξεχωρίζουν η παραμονή του Χάρη Παπαγεωργίου στην θέση του προέδρου, καθώς και η προσθήκη ενός πολύ γνωστού προσώπου από την Ημαθία στο Διοικητικό Συμβούλιο, από την θέση του αντιπροέδρου. Ο λόγος φυσικά για την Άκη Σακελλαρίου, έναν καταξιωμένο ηθοποιό με καταγωγή από την Ημαθία, ο οποίος εκτός από φανατικός οπαδός των «κιτρίνων» είναι και από τα πλέον αγαπημένα πρόσωπα της Ελληνικής τηλεόρασης. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης: 
«Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου, μετά την αναδιάρθρωση, στην οποία προχώρησαν ο μεγαλομέτοχος της Κ.Α.Ε., Δημήτρης Γουλιέλμος και ο Προέδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Χάρης Παπαγεωργίου. Αναλυτικά:
  • Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος: Χάρης Παπαγεωργίου
  • Αντιπρόεδρος: Άκης Σακελλαρίου (Ηθοποιός)
  • Μέλος: Χρήστος Αραμπατζής (Καθηγητής Α.Π.Θ.)
  • Μέλος: Τζελίνα Μακραντωνάκη (Δικηγόρος)»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ