Quantcast

http://picasion.com/

Σοκ! Βεροιώτισσα με μαύρο στρινγκάκι, ξαπλωμένη στο κρεβάτι της, έτοιμη για όλα!

Η Ολυμπία Κουκουρίκη ήταν μία από τις παίκτριες του Power of love που έκανε την είσοδο της στο παιχνίδι τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2018. Μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, με καταγωγή από τη Βέροια και έχει στο ενεργητικό της χιλιάδες φανατικούς φίλους στα social media. Εργάζεται εδώ και 10
χρόνια στη νυχτερινή διασκέδαση και συγκεκριμένα στα μαγαζιά του αδερφού της. Ο αδερφός της είναι ο Δημήτρης Κουκουρίκης που γνωρίσαμε μέσα από το τηλεοπτικό παιχνίδι του ΑΝΤ1 στο Nomads. Αρκετά συχνά επισκέπτεται την πρωτεύουσα της Ημαθίας για να δει συγγενείς και αγαπημένα της πρόσωπα. Η σέξι καλλονή δεν δίστασε να δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, μια πολύ αποκαλυπτική φωτογραφία με μαύρο στρινγκάκι, ή μάλλον χωρίς αυτό, ξαπλωμένη στο κρεβάτι της, έτοιμη για όλα! Είναι, δεν είναι η ίδια στη φωτογραφία, το πλάνο είναι άκρως προκλητικό και τα σχόλια που προκάλεσε... πολλά και διάφορα! Δείτε την:

12 σχόλια:

  1. Οι ενήλικοι που βλέπουμε την φωτογραφία ,λόγω πείρας γνωρίζουμε πως χαρακτηρίζεται αυτού του τύπου η συμπεριφορά .Το κακό είναι με τις ανήλικες αναγνώστριες του σάιτ που αντιγράφουν τυποποιημένες συμπεριφορές που άλλωτε χαρακτήριζαν συγκεκριμένου επαγγέλματος γυναίκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλεος ρεεεεεε...δείξε κ τι ώρα πας στην τουαλετα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να σε χαίρονται οι γωνείς σου.....άξιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αλήθεια αυτή τι επάγγελμα κάνει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΩΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΩΡΕ ,ΠΟΥ ΠΑΜΕ ...
    ΖΕΣΤΗ , ΚΟΥΦΟΒΡΑΣΗ , ΛΙΟΠΥΡΙ , ΚΑΥΣΩΝ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν κατεβαίνει μόνο το επίπεδο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ηταν δικη της την ανεβασε απο μια σελιδα στο instagram το ανεφερε κ ολας. Ελεος ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από πότε ξεβράκωτες με ανοιχτά πόδια, αποτελούν είδηση και μάλιστα σε ένα blog που διαβάζουν και παιδιά, δεν το έχω καταλάβει. Θα έπρεπε να φιλτράρετε περισσότερο αυτά που αναρτάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Veriotis" ότι πιο αηδιαστικό έχει υπάρξει ποτέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αντέχει στην Venus μια βδομαδα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατί δεν εγκρίνεις όλα τα σχόλια που γίνονται; Δε σου άρεσε αυτό που έγραψα ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ