Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τροχαίο για ποδοσφαιριστές του Μακροχωρίου

Αναβλήθηκε το ματς κυπέλλου στο Ροδοχώρι
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 31/8, όταν δυο οχήματα συγκρούστηκαν σε διασταύρωση κοντά στον Κοπανό Νάουσας. Στο ένα εκ των δυο οχημάτων επέβαιναν τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας του Μακροχωρίου,

όπου εκείνη την ώρα βρισκόταν καθ' οδόν προς το γήπεδο του Ροδοχωρίου, για τον πρώτο αγώνα της νέας αγωνιστικής περιόδου της ΕΠΣ Ημαθίας, κόντρα στην τοπική ομάδα. Οι τρεις ποδοσφαιριστές, Αλέξανδρος Δαλήγγαρος, Κωνσταντίνος Κουλουριώτης και Αριστείδης Τσιμπρής, τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφρά και διεκομίσθησαν στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Μετά από το συμβάν, ο αγώνας μεταξύ των δυο ομάδων αναβλήθηκε, με τις Διοικήσεις να αναρτούν σχετικές ανακοινώσεις στο facebok. Η ΕΠΣ Ημαθίας θα αποφασίσει για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του.


Ανακοίνωση Ροδοχωρίου
Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ Ροδοχωρίου εκφράζουν τις ευχές και την αμέριστη συμπαράσταση στους παίκτες του Μακροχωρίου, που ενεπλάκησαν σε τροχαίο κατά τη διαδρομή τους για το γήπεδο. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους!

Ανακοίνωση Μακροχωρίου
Η διοίκηση το τεχνικό επιτελείο και η ποδοσφαιριστές της ομάδας του Μακροχωρίου ευχαριστούν την διοίκηση και την ομάδα του ΓΑΣ Ροδοχωρίου για την στήριξη την συμπαράσταση και την κατανόηση που έδειξαν έμπρακτα στην ομάδα μας. Επίσης εύχεται ταχεία ανάρρωση στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Αλέξανδρο Δαλήγγαρο, Κωνσταντίνο Κουλουριώτη και Αριστείδη Τσιμπρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ