Quantcast

http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (19/8 - 25/8)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Ο Άρης στην Παρθένο έως 4 Οκτωβρίου 2019 μας κάνει δυναμικούς, σέξι και φλογερούς! Παράλληλα όμως μας κάνει επικίνδυνα παρορμητικούς, εγωιστές και αρκετά αγενείς! Επίσης ενδέχεται να φέρει ανεπιθύμητες ανατροπές στον έρωτα, που για να τις αποφύγουμε απαιτείται λογική, συνέπεια, οργάνωση, προσπάθεια και υποχωρητικότητα! Ευνοεί τα Ζώδια της Γης και του Νερού, αλλά προειδοποιεί και τα Μεταβλητά Ζώδια για καυγάδες, απογοητεύσεις και νεύρα! Οι μέρες είναι κατάλληλες για να περιποιηθείς τον εαυτό σου, να κάνεις μία αγορά, να έχεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου αλλά και για να κάνεις σωστές οικονομικές κινήσεις!

♈ Κριός

Γενικά

Εβδομάδα ευκαιριών ξεκινά τόσο για τα αισθηματικά όσο και για τα επαγγελματικά σου αγαπητέ Κριέ. Το τρίγωνο Ερμή – Δία προσφέρει μία είδηση, μία επικοινωνία ή μία πρόταση που έχει να σου προσφέρει μεγάλη χαρά και ικανοποίηση. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη περνούν στην Παρθένο στο ίδιο ζώδιο είναι και ο Άρης και εσύ αποφασιστικά αλλάζεις τη ζωή σου, την καθημερινότητα και την εργασία σου. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού προσφέρει μία καλή οικονομική ευκαιρία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία επικοινωνία ή συνάντηση στα αισθηματικά αποτελεί την δική σου τυχερή στιγμή για αυτή την εβδομάδα. Ο Ερμής από το Λέοντα, προσφέρει μηνύματα καρδιάς στον ερωτικό τομέα που σε κάνουν να χαμογελάς από ικανοποίηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι ιδανική η νέα εβδομάδα για να βάλεις σε σειρά κάποιες υποχρεώσεις σου αλλά και για να κάνεις μία νέα επαγγελματική έναρξη. Κάποια συμφωνία θα σταθεί ιδιαίτερα κερδοφόρα. Στα οικονομικά σου βρίσκεσαι σε άνοδο.

♉ Ταύρος

Γενικά

Επιτέλους χαρά, γέλιο και έρωτας για σένα Ταύρε μου! Ο Ήλιος και η Αφροδίτη περνούν στην Παρθένο στην ίδια θέση είναι και ο Άρης, επομένως οι διακοπές σου παρατείνονται, διασκεδάζεις, ερωτοτροπείς και ζεις τώρα τις ομορφιές του καλοκαιριού! Δεν λείπουν και κάποια χαρούμενα νέα για οικονομικής φύσεως θέματα με το τρίγωνο Ερμή – Δία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φεύγουν τα μαύρα σύννεφα από την αισθηματική σου ζωή και απολαμβάνεις όμορφες στιγμές που σε κάνουν να ηρεμήσεις, να χαρείς και να πάρεις επιβεβαίωση στα αισθηματικά! Ευνοούνται οι νέες γνωριμίες, με άτομα που θα μπουν ξαφνικά στη ζωή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον εργασιακό τομέα δεν έχεις σπουδαίες εξελίξεις αυτή την εβδομάδα, όμως στα οικονομικά σου, σου δίνονται κάποια χαρούμενα νέα που ηρεμούν την ψυχή σου και σε κάνουν να αισθάνεσαι ανακούφιση ότι κάποιες υποχρεώσεις σου εντέλει θα τακτοποιηθούν.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Η κοινωνική σου διάθεση συνεχίζεται και τρίγωνο του κυβερνήτη σου του Ερμή με τον Δία από τον Τοξότη σε φέρνει σε επαφή με νέους ανθρώπους που σου χαρίζουν το χαμόγελο αλλά και αποτελούν συνοδοιπόροι στα μετέπειτα βήματά σου! Ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Άρης από την Παρθένο, φέρνουν χαρές οικογενειακές ή κάποιες ανακατατάξεις στο χώρο του σπιτιού!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι πολύ πιθανό να σκέφτεσαι αυτή την περίοδο μία συμβίωση ή να βάλεις στην αισθηματική σου ζωή σε μία πιο σταθερή πορεία. Οι μέρες σε βοηθούν να χαλαρώσεις και να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις για το μέλλον μίας σχέσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αξιοποίησε τις προτάσεις που σου γίνονται τώρα στα επαγγελματικά σου και αφορούν αλλαγές πάνω στο αντικείμενο απασχόλησής σου! Στα οικονομικά μπορεί να είσαι ακόμα πιεσμένος, όμως υπάρχουν ευκαιρίες για να ισορροπήσεις.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αρκετά πιο ευδιάθετη, κοινωνική και χαρούμενη αναμένεται η νέα εβδομάδα για σένα. Σου δίνονται κάποιες λύσεις για θέματα οικονομικά και εργασιακά και είσαι σε συζητήσεις που αποδίδουν γιατί σε ευνοεί το τρίγωνο Ερμή Δια . Ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Άρης από την Παρθένο, θα δώσουν μέσα στις επόμενες μέρες πολύ θετικές επικοινωνίες και μετακινήσεις που θα σε αναζωογονήσουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία ξαφνική εξέλιξη στα αισθηματικά θα σε αναζωογονήσει και θα σου δώσει ελπίδα. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να φέρει και μία νέα γνωριμία μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο , για αυτό μην μείνεις με δεμένα τα χέρια τις μέρες που ακολουθούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες συναντήσεις ή και προτάσεις που θα γίνουν αυτή την εβδομάδα θα έχουν κάτι σημαντικό να σου προσφέρουν για την εξέλιξη της εργασίας σου! Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ενδυναμώνονται!

♌ Λέων

Γενικά

Ο Ερμής συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο σου και αυτές τις μέρες σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία, αυτό για σένα Λέοντα μου σημαίνει ότι δέχεσαι μηνύματα, προτάσεις, ειδήσεις και συναντήσεις που σου δίνουν πολύ μεγάλη χαρά. Ο έρωτας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτές τις μέρες του καλοκαιριού. Ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Άρης από την Παρθένο, τονώνουν για τα καλά τα οικονομικά σου, ενώ ανακτάς και την αυτοπεποίθησή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ευκαιρία που περίμενες για αυτή την μοναδική συνάντηση, επιτέλους έφτασε. Με το τρίγωνο Ερμή – Δία, δέχεσαι εκπλήξεις και χαρές στον ερωτικό σου τομέα. Πες ναι σε μία νέα γνωριμία αν είσαι χωρίς ταίρι, γιατί όχι μόνο θα περάσεις καλά, αλλά θα είναι και το «τυχερό» σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αξιοποίησε τα ταλέντα σου και την δημιουργικότητά σου στα επαγγελματικά και δεν θα βρεθείς χαμένος. Στον οικονομικό τομέα έχεις άνοδο και αυτό σου αναπτερώνει και το ηθικό σου.

♍ Παρθένος

Γενικά

Χρόνια Πολλά Παρθένε μου! Από αυτή την εβδομάδα μπαίνεις στο νέο αστρολογικό σου έτος και οι μέρες που ακολουθούν σε γεμίζουν ερωτισμό, δράση, χαρά, αλλά και νέες ευκαιρίες που σε ανανεώνουν σημαντικά. Μην ξεχνάς ότι έχεις τον Ήλιο, την Αφροδίτη και τον Άρη στο ζώδιο σου, όπου σου δίνουν την άνεση να εκφραστείς και να απολαύσεις στιγμές. Βγαίνεις για τα καλά από την ρουτίνα σου και ταξιδεύεις, ανανεώνεσαι, έρχεσαι σε επαφή με ανθρώπους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από το ζώδιο σου βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη και σε τρίγωνο με τον Ουρανό, αυτό για σένα σημαίνει ότι διανύεις την κορυφαία εβδομάδα για να έρθεις πιο στενά κοντά στο άτομο που ποθείς, ενώ οι όμορφες, αλλαγές και οι εκπλήξεις θα σε κάνουν να χαμογελάσεις από ερωτική ευτυχία. Ευνοούνται και οι νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου δεν είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου αυτή την περίοδο, όμως κάποια μορφή ικανοποίησης θα την πάρεις κατόπιν μίας είδησης που θα σου έρθει. Στα οικονομικά σου υπάρχουν ξαφνικές ευκαιρίες ανόδου.

♎ Ζυγός

Γενικά

Η εβδομάδα έχει τις αντιφάσεις της για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Ζυγέ! Από τη μία πλευρά το τρίγωνο Ερμή – Δία, σε φέρνει σε επαφή με νέους ανθρώπους, κάνεις νέες γνωριμίες, δικτυώνεσαι και διασκεδάζεις, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Από την άλλη πλευρά όμως, ασχολείσαι πολύ και με επαγγελματικές υποθέσεις, οι οποίες και σε περιορίζουν, σε αγχώνουν, εντέλει όμως σου προσφέρουν επιθυμητά αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορεί να σε πιάνουν οι καχυποψίες, οι ανασφάλειές σου αλλά και να είσαι εγκρατής στα αισθηματικά σου, αυτό που έχω όμως να σου πω είναι ότι και συναντήσεις θα έχεις και όμορφες επαφές που θα σε κάνουν να δεις τις καταστάσεις αλλιώς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι δοσμένος σε θέματα εργασίας τα οποία μάλιστα φαίνεται πως αποδίδουν αυτές τις μέρες, άσχετα αν εσύ για την ώρα κουράζεσαι αρκετά. Στα οικονομικά σου δέχεσαι άνοδο αλλά και μία ευκαιρία για να μπορέσεις να βγάζεις σε βάθος χρόνου παραπάνω χρήματα.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Η εβδομάδα ξεκινά με χαρούμενα νέα για τα επαγγελματικά σου και με μία συμφωνία ή επαφή που θα μπορέσει να σου αποφέρει καλούς καρπούς για την πορεία σου. Ο Ήλιος , η Αφροδίτη και ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου, εντείνουν την κοινωνικότητα και κάνουν τις μέρες σου πιο ευχάριστες και δραστήριες, παρέα με φιλικά πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάποιες ερωτικές σου προσδοκίες εκπληρώνονται και νιώθεις μεγάλη ανακούφιση και χαρά για αυτό. Η εβδομάδα φέρνει μηνύματα, ειδήσεις και συναντήσεις που αναζωπυρώνουν τα αισθήματά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία, δέχεσαι μία σημαντική επαγγελματική πρόταση που θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις περεταίρω και τα οικονομικά σου! Είναι μία καλή ευκαιρία να αναβαθμίσεις την καριέρα σου και να δεις και το εισόδημά σου να τονώνεται!

♐ Τοξότης

Γενικά

Η εβδομάδα είναι γεμάτη κέφι, επαφές, επικοινωνίες και προτάσεις που σου προσφέρουν νέα ερεθίσματα και ευκαιρίες για να κάνεις νέα βήματα στη ζωή σου! Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία, σε κάνει να διασκεδάζεις αυτές τις μέρες. Ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου, φέρνουν εξελίξεις και στα επαγγελματικά σου, όπου σιγά – σιγά αρχίζεις και κινητοποιείσαι ενεργά για κάτι νέο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι το πειραχτήρι αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά και τα φλερτ δεν λείπουν ... Απολαμβάνεις στιγμές, διασκεδάζεις, έχεις τις κατακτήσεις σου, ενώ αν αφήσεις ελεύθερο τον εαυτό σου μπορείς και να ερωτευτείς! Αν είσαι σε σχέση, αναμένεται να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες νέες εξελίξεις στα επαγγελματικά σου θα σου δώσουν χαρά και θα σε ενεργοποιήσουν να κάνεις τώρα κάποιες αλλαγές ή νέα ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου υπάρχουν καλύτερες προοπτικές για την πορεία.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Η εβδομάδα ξεκινά με ανακούφιση από την επίλυση κάποιου προβλήματος ή μίας οικονομικής εκκρεμότητας! Οι μέρες σου όμως αρχίζουν να γίνονται και πιο ανάλαφρες, χαρούμενες, επικοινωνιακές, ενώ τώρα είναι φανερό ότι διευρύνονται οι ευκαιρίες για νέα ανοίγματα που είναι σταδιακά να κάνεις στη ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα είναι ιδανική για διαπραγματεύσεις, επαφές, επικοινωνίες που θα σε βοηθήσουν να βρεις νέες προοπτικές για την εξέλιξη της εργασίας σου! Τα οικονομικά σου είναι σχετικά καλύτερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βλέπεις πιο αισιόδοξα το μέλλον μίας σχέσης και παίρνεις τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα φέρουν μία ωραία αλλαγή στα αισθηματικά. Αν δεν είσαι σε σχέση, το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού θα δώσει ευκαιρίες ερωτικής αναζωογόνησης, ενώ ο κεραυνοβόλος έρωτας είναι πολύ πιθανό τώρα να συμβεί!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα νιώθεις πληρότητα και ότι επιτέλους υπάρχει ισορροπία στους βασικούς τομείς της ζωής σου! Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία, σε φέρνει σε επαφή με ανθρώπους, κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες ενώ δέχεσαι και θετικές προτάσεις. Ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου, σε βοηθούν να διεκπεραιώσεις οικονομικές υποχρεώσεις σου ενώ και ψυχολογικά μπορώ να πω ότι ανακτάς την ηρεμία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία ερωτική εβδομάδα ξεκινά για το δικό σου ζώδιο. Τώρα μπορεί να δεχτείς μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση από το ταίρι σου όπου θα νιώσεις πραγματική χαρά και ικανοποίηση. Αν δεν έχεις σχέση, τότε μία γνωριμία μέσα από τον κύκλο σου θα αποτελέσει την έναρξη ενός νέου έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέες συνεργασίες που τώρα ξεκινούν θα μπορέσεις να στηρίξουν με τον καλύτερο τρόπο τα επαγγελματικά σου βήματα. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε ένα καλύτερο στάδιο και έχεις την άνεση να διευθετήσεις κάποιες υποχρεώσεις σου με τον καλύτερο τρόπο.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου αυτή την εβδομάδα είναι οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου! Έρχεσαι πιο κοντά στα δικά σου πρόσωπα, λύνεις διαφωνίες, δίνεις και παίρνεις ζεστασιά μέσα από την επαφή σου μαζί τους! Ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Άρης από την Παρθένο θα σε βοηθήσουν να γεφυρώσεις το χάσμα που υπήρχε τον τελευταίο καιρό. Μία ξαφνική πρόταση – έκπληξη θα σου δώσει μεγάλη χαρά στην πορεία της εβδομάδας με το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ζεις όμορφες στιγμές στα αισθηματικά σου, τονώνεται η συντροφικότητα, δίνεις και παίρνεις πολλή αγάπη προς το ταίρι σου! Αν δεν έχεις σχέση, τότε το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για να ξεκινήσεις κάτι νέο που θα μπορεί να έχει και μία σταθερή μελλοντική προοπτική.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία, αυτή την εβδομάδα κουβεντιάζεις και συμφωνείς για νέα επαγγελματικά σχέδια. Μία σημαντική πρόταση μπορεί να σου δώσει την μεγάλη προοπτική που περίμενες. Στα οικονομικά σου δέχεσαι εύνοια.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ