Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Σκοτσέζικο ντους» ο καιρός στη Βέροια - Μετά τον καύσωνα έρχονται βροχές!

«Τρελαμένος» φαίνεται ότι μπήκε και ο Αύγουστος στη Βέροια, με υψηλές θερμοκρασίες από τη μία και καταιγίδες από την άλλη. Και ενώ το τριήμερο καύσωνα ξεκίνησε, με τον υδράργυρο στα θερμόμετρα να ξεπερνάει τους 35 βαθμούς και τον δήμο Βέροια να εκδίδει δελτίο για τις κλιματιζόμενες αίθουσες
που θα διαθέσει από σήμερα μέχρι και το Σάββατο που η θερμοκρασία θα χτυπήσει «κόκκινο», από το Σάββατο το μεσημέρι προβλέπονται καταιγίδες. Σύμφωνα με το δελτίο της ΕΜΥ που μεταδίδει η Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται πως για την περιοχή μας θα σημειωθεί:

ΝΕΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ με υψηλές θερμοκρασίες για Πέμπτη , Παρασκευή και Σάββατο 1, 2, 3-8-2019, ενώ από το μεσημέρι του Σαββάτου προβλέπονται για την περιοχή μας πρόσκαιρες καταιγίδες.


Παραλληλα, για τις ημέρες του καύσωνα, η Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας ενημερώνει ότι ως κλιματιζόμενοι χώροι φιλοξενίας των πολιτών για προστασία τους από τις υψηλές  θερμοκρασίες για την Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο αντίστοιχα 1, 2, 3/8/2019 τις ώρες αιχμής, δηλαδή από 14:00 - 19:00 θα λειτουργούν:
- Βέροια: Κεντρικό Κ.Α.Π.Η. στην οδό Αριστοτέλους 3
- Δ.Ε. Δοβρά: Κ.Α.Π.Η.  Αγίου Γεωργίου 
- Δ.Ε. Αποστόλου Παύλου: Δημοτικό Κατάστημα Μακροχωρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ