Quantcast

http://picasion.com/

Με τον Αστυνομικό Διευθυντή συναντήθηκαν οι Συνοριοφύλακες Ημαθίας

Συνάντηση με τον νέο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας Διονύσιο Κούγκα είχαν το πρωί της Τετάρτης 28 Αυγούστου 2019, αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Συνοριακής Φύλαξης Ν. Ημαθίας (ΕΑΥΣΦΗ), παρουσία και του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων (Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ.), όπου τον συνεχάρησαν και του ευχήθηκαν καλή δύναμη στο δύσκολο έργο του. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, έθεσαν στον κ. Κούγκα ζητήματα που άπτονται του καθημερινού εργασιακού βίου των μελών της Ένωσης. Τέθηκε επίσης θέμα για τον γερασμένο στόλο των υπηρεσιακών οχημάτων αλλά και για τη δικαιότερη κατανομή του προσωπικού στις Υπηρεσίες.
Η συνάντηση διεξήχθη σε θερμό κλίμα, ενώ έκλεισε με τον Αστυνομικό Διευθυντή να δηλώνει πως η πόρτα του γραφείου του θα είναι πάντα ανοιχτή και τα μέλη της Ένωσης να προσδοκούν σε μια εποικοδομητική συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ