Διεθνής Αγώνας Rally Raid από τις Σέρρες στη Βέροια

Με αφετηρία τις Σέρρες και τερματισμό στη Βέροια θα διεξαχθεί φέτος, από τις 27 Αυγούστου έως τις 3 Σεπτεμβρίου, ο διεθνής αγώνας Rally Raid. Πρόκειται για μία ευρείας απήχησης εκδήλωση, η οποία διοργανώνεται από την Μηχανοκίνητη Αθλητική Οµάδα Βέροιας σε συνεργασία
µε την Εκτός ∆ρόµου Οµάδα Ε.∆.Ο., Off Road Team, ειδική σε αγώνες µε μοτοσυκλέτες, Enduro, Supermotard, Scramble, Motocross, Trail Ride και Rally Raid ανά την Ελλάδα, μαθήµατα οδήγησης Enduro για αρχάριους και προχωρημένους σε βουνό και έμπειρη σε άλλες σχετικές δραστηριότητες. Οι εν λόγω αγώνες, έχουν ως στόχο να παρουσιάσουν τις τεχνολογικές καινοτοµίες, τη δεξιοτεχνία αλλά και να προάγουν τον αθλητικό τουρισμό και κατ’ επέκταση την τουριστική υπόσταση της Ηµαθίας. Στον φετινό αγώνα, αναµένεται να συμμετάσχουν περίπου 200 αθλητές και µαζί µε τους συνεργάτες, µηχανικούς, συνοδούς των οµάδων τους, ανεβάζουν το σύνολο των συµµετεχόντων σε πάνω από 500 άτοµα. Οι δε θεατές, υπολογίζονται σε πάνω από 1000, γεγονός που θα έχει θετικά αποτελέσματα στον τουρισμό και στα έσοδα της τοπικής κοινωνίας. Τέλος, στην ανωτέρω διοργάνωση συμμετέχει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ