Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πόλη «φάντασμα» η Βέροια

Δεν κινείται φύλλο
Με πόλη φάντασμα μοιάζει σήμερα Κυριακή 4 Αυγούστου η πρωτεύουσα της Ημαθίας. Οι άλλοτε πολυσύχναστοι δρόμοι της Μητροπόλεως, της Εληάς, της Βενιζέλου και της Κεντρικής, είναι ερμητικά άδειοι και τα οχήματα που κυκλοφορούν είναι ελάχιστα. Ούτε καν η γνωστή μυρωδιά από το καυσαέριο δεν υπάρχει πλέον. Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και όπως ήταν φυσικό, ο κόσμος φεύγει από τη ρουτίνα της πόλης και δραπετεύει σε παραλίες της Πιερίας, της Χαλκιδικής ή μαζεύεται με την οικογένειά του σε σπίτια διάφορων χωριών του νομού, με τους ορεινούς οικισμούς να έχουν την τιμητική τους. Ένα καλοκαίρι, που όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, έφερε το «θάνατο» ακόμη και στους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Βέροιας.

3 σχόλια:

  1. ΛΟΓΙΚΟ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΞΩ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΖΕΣΤΗ.... ΟΛΟΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ Ή ΑΛΛΟΥΣ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενω τις αλλες μερες σφιζει απο ζωη και διασκεδαση.Για ταξιδεψτε ως το Βολο την Ξανθη την Κατερινη τα Γιαννενα και μετα πειτε μας για διασκεδαση και κινηση.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βέροια : Η μόνη πρωτεύουσα Νομού όπου απαγορεύεται ρητώς η δημιουργία Ανωτάτης Σχολής. Αν θέλεις να συζητήσουμε περί κίνησης...

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ