Quantcast

http://picasion.com/

Μεγάλη ευκαιρία: Πωλείται επιχείρηση μαζικής εστίασης στη Βέροια - Έτοιμη προς λειτουργία

Με φουλ εξοπλισμό
Πωλείται επιχείρηση μαζικής εστίασης στο κέντρο της Βέροιας, φουλ εξοπλισμένη, έτοιμη για λειτουργία. Στον εξοπλισμό της περιλαμβάνει: 1 μπαίν μαρί, 1 μπουγατσιέρα, 2 βιτρίνες ψυγεία, 1 βιτρίνα όρθια ψυγείο, 1 ψυγείο βούτα, 
επαγγελματικό φούρνο για πίτσα και φαγητά, 2
ολοκαίνουριες επαγωγικές εστίες, αεροθαλάμους, σύστημα θέρμανσης - ψύξης, ανοξείδωτους πάγκους, λάντζες, μικρότερο φούρνο, δεύτερο μικρότερο ψυγείο βούτα, καρέκλες, τραπέζια, φωτισμό και πολλά άλλα.
Όλα αγορασμένα από κατάστημα, καινούρια, με τιμολόγια, τον Ιανουάριο του 2019. Χρησιμοποιημένα μόνο για 3 μήνες. Τιμή συζητήσιμη και σε μεγάλη ευκαιρία!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 6986683310 ή 6987618548

Δείτε φωτογραφίες:



























9 σχόλια:

  1. Κρίμα που έκλεισε... 'Ηταν θαυμάσιο μαγαζί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς δεν το στήριξε ο κόσμος. Πολύ κρίμα ήταν μαγαζάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτρωγα συχνά , πολύ καλά και φτηνά , κρίμα . Ελπίζω να δουλέψει παλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν φαίει ο κόσμος, ρωτήσατε τι ενοίκιο πλήρωνε ; Οι "νεκροθάφτες" (ως σχήμα λόγου καθ' υπερβολή) των επιχειρήσεων στη Βέροια είναι οι ιδιοκτήτες των επιχειρηματικών ακινήτων. Όποιος τολμίσει να νοικιάσει ένα επαγγελματικό ακίνητο το 60-65% των εδόδων του είναι το ενοίκιο. Ποιά επένδυση να γίνει στην πόλη ; Ποιός θα ψάξει το θέμα αυτό ; Έτσι η κάθε επιχείρηση αναγκάζεται να πουλάει ακριβά . Λυπάμαι αλλά δσν ανοίγουν έτσι δουλειές. Ψάξτε το υπάρχει λόγος που οι ιδιοκτήτες δεν δίχνουν τα ενοίκια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ, είμαι σίγουρος πως ότι επιχείρηση και αν ανοίξει κάποιος πριν το πράξει καταστρώνει ένα επιχειρηματικό σχέδιο, που μεταξύ άλλων συμπεριλαμβάνονται και τα λειτουργικά έξοδα όπου μέρος αυτών είναι και το ενοίκιο.. Σε κάθε περίπτωση δεν νομίζω πως το ενοίκιο ήταν ο λόγος.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ ρώτα τι ενοίκιο έδινε , ρώτα και κανένα επιχειρηματία που νοικιάζει τι θα πει ενοίκιο και τέλος κάνε και μια βόλτα στην αγορά για να δεις τα άδεια μαγαζιά και μετά δες αν πρέπει να ρίξεις και εσύ το ενοίκιο στο ακίνητο που εκμισθώνεις.
      Προσγειώσου, μη μετράς μόνο τα έσοδα από τα ακίνητά σου.

      Διαγραφή
  5. Έχεις δίκιο. Κάντεμκαι καμιά σχετική έρευνα ; Όχι μόνο γυμνά κοριτσάκια ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειδικά άμα δούνε οι σπιτονυκοκυριδες των ακινήτων που νοικιάζουμε την επιχείρηση να δουλεύει αντί να χερωντε που θα μπορεί να τους πληρώσει κοιτάνε πως θα γίνουνε συνετεροι!!! Δυστυχώς είναι πολύ λίγοι οι έξυπνοι και επικοινωνιακοί στην πόλη μας κατωχοι ακινητων!! Ζούνε δεκαετίες πίσω τότε που δενανε τα σκυλιά με τα λουκανικα και δεν έχουνε καταλάβει ότι τα μαγαζιά τους τέσσερα ντουβαρια ρε ντουβαρια από μόνα τους δεν δουλεύουν οι επαγγελματίες τα δίνουν πνοή και τα κάνουν να δουλευουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ