Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πατσίκας: «Να ανέβει ο πήχης πιο ψηλά»

Ο Ζήσης Πατσίκας αποχαιρέτησε τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου με μια πολιτική τοποθέτηση που είχε και θετικές αλλά και αρνητικές εντυπώσεις. Τόνισε χαρακτηριστικά πως αν θέλουμε να αλλάξει η πόλη της Βέροιας, ο πήχης θα πρέπει να ανέβει ακόμα πιο ψηλά. Ο γνωστός δημοσιογράφος
μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής: «Υπηρέτησα τον θεσμό με όλες μου τις δυνάμεις. Λειτούργησα με την λογική και χωρίς με παρωπίδες. Σε επίπεδο διαχείρισης ο Δήμος τα πήγε καλά, αλλά ο πήχης έμεινε σταθερός και κανείς δεν επιχείρησε να τον πάει πιο ψηλά. Τα οικονομικά είναι σε καλή κατάσταση, αλλά σε επίπεδο έργου δεν είδαμε να ξεκινάει κάτι μεγάλο να γίνεται. Έχουμε επανάληψη των ίδιων θεμάτων στις συνεδριάσεις, εδώ και χρόνια, για μεγάλα ζητήματα που ακόμα δεν έχουν βρει λύση. Εύχομαι στη νέα Δημοτική Αρχή να χαρεί τα εγκαίνια της Γέφυρας Κούσιου, όπως κι άλλα έργα. Δηλαδή, αλλαγές στην Πλατεία Ωρολογίου, αθλητικές εγκαταστάσεις, ασφαλτοστρώσεις κ.α. Έργα που δυστυχώς έρχονται μόνο προεκλογικά στο πρόγραμμα και μετά ξεχνιούνται.

1 σχόλιο:

  1. Κρίμα, λείπει ο Ζήσης από το δημοτικό Συμβούλιο. Ήταν από τις θετικές παρουσίες. Το έφαγε μάλλον ο κομματικός μηχανισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ