Quantcast

http://picasion.com/

Και Βεροιώτες... εξ Αθηνών στην Ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής

Η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής του δήμου Βέροιας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της 19ης Αυγούστου 2019 στο Χώρο Τεχνών, παρουσία εκπροσώπων των εκκλησιαστικών, πολιτικών, στρατιωτικών, αστυνομικών και πυροσβεστικών αρχών του τόπου, φορέων και συλλόγων του δήμου Βέροιας, συγγενείς των εκλεγμένων συμβούλων και δημότες. Ανάμεσά τους και αντιπροσωπεία Βεροιέων από την πρωτεύουσα! Ο λόγος για τον πρόεδρο και τη γραμματέα του Συλλόγου Βεροιέων Αθηνών, τον Ταξ/χο ε.α. κ. Αντώνη Λαζόπουλο και την κ. Μαρία Κελεσίδου αντίστοιχα, που ταξίδεψαν από την πρωτεύουσα προκειμένου να παραστούν στην τελετή, να χαρούν τις ομορφιές της γενέτειράς τους και να συναντήσουν συγγενείς και φίλους.

Ο φακός του veriotis.gr τους αποθανάτισε παρέα με τον Φαρμακοποιό, συγχωριανό και πρώην αντιδήμαρχο Βέροιας Θεόδωρο Θεοδωρίδη, που λίγη ώρα πριν ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος στη Δ.Ε. Αποστόπου Παύλου.

Μπορεί να ζούνε στην Αθήνα, η σκέψη τους όμως είναι συνεχώς στη Βέροια και στους ανθρώπους της, την επισκέπτονται με την πρώτη ευκαιρία και έχουν πλήρη γνώση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει, τόσο μέσω του τοπικού ηλεκτρονικού τύπου όσο και από τα «νέα από την πατρίδα» που έρχονται μέσω της επικοινωνίας με τους συγγενείς τους.

Τη νοσταλγία της πατρίδας βέβαια ικανοποιεί σε κάποιο βαθμό και η καθημερινή επαφή με τα μέλη του Συλλόγου Βεροιέων Αθηνών, ενός δραστήριου Συλλόγου που μετρά περίπου 150 μέλη, στεγάζεται σε μια μικρή βεροιώτικη «γωνιά» στο κέντρο της Αθήνας και διοργανώνει πολλές εκδηλώσεις με... άρωμα Βέροιας.

Αντώνης Λαζόπουλος, Θεόδωρος Θεοδωρίδης, Μαρία Κελεσίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ