Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ορκίστηκε η νέα δημοτική αρχή Βέροιας

Πλούσιο φωτορεπορτάζ
Παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 19 Αυγούστου 2019 στο Χώρο Τεχνών η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής του δήμου Βέροιας, του Δημάρχου Κώστα Βοργιαζίδη, των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και των Συμβούλων Κοινοτήτων και
Προέδρων Κοινοτήτων. Τον Αγιασμό και την ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων. Πολιτικό όρκο έδωσαν ο Γιώργος Μελιόπουλος, ο Κυριάκος Θεοδωρίδης, ο Βαγγέλης Τσιμούρας και ο Γιάννης Τσαναξίδης, την ορκωμοσία των οποίων έκανε ο Δήμαρχος.
Στην τελετή παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Ημαθίας Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας Διονύσης Κούγκας, ο Διοικητής της Ι Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγος Σάββας Κολοκούρης, ο αναπληρωτής Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας επιπυραγός Αλέξανδρος Κουβακάς, ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Διονύσης Διαμαντόπουλος, περιφερειακοί σύμβουλοι, καθώς και πρώην εκλεγμένοι σύμβουλοι.
Στην ομιλία του Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει του πολίτες της Βέροιας που τον τίμησαν με την ψήφο τους και εξέφρασαν, όπως είπε, για δεύτερη φορά την εμπιστοσύνη τους στην πρόταση της παράταξης «Δράση Με Γνώση» για το αύριο του Δήμου Βέροιας, ενώ φάνηκε ανοιχτός στις συνεργασίες και την ενότητα που επιβάλλει ο «Κλεισθένης», με όλες τις παρατάξεις, καθώς όπως είπε, «όσο πιο διευρυμένη είναι η πλειοψηφία τόσο μεγαλύτερα θα είναι τα τελικά οφέλη για την τοπική μας κοινωνία». 

Χαιρετισμό απηύθυναν ο επικεφαλής των υπολοίπων παρατάξεων, Γεωργία Μπατσαρά, Παύλος Παυλίδης, Αντώνης Μαρκούλης, Γιώργος Μελιόπουλος και ο εκπρόσωπος της παράταξης «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» Δημήτρης Τσανακτσίδης, έπειτα και από την παραίτηση του επικεφαλής Ιωάννη Παπαγιάννη για λόγους επαγγελματικούς και επιστημονικούς όπως ειπώθηκε.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με τη διαδικασία υπογραφής του Πρωτοκόλλου ορκωμοσίας των εκλεγμένων συμβούλων και ένα μικρό παραδοσιακό κέρασμα από βεροιώτικο λουκούμι και τσίπουρο. Καλή θητεία σε όλους. Δείτε το φωτορεπορτάζ του veriotis.gr:






















































































































































































































































1 σχόλιο:

  1. θετική έκπληξη ο χαιρετισμός και των άλλων αρχηγών των παρατάξεων (για πρώτη φορά), που όπως δήλωσε η κα Μπατσαρά ήταν με πρωτοβουλία του Δημάρχου. Ίσως στα πλαίσια δημιουργίας ενός καλού "πολιτικού κλίματος" συνεργασίας που θα πρέπει να υπάρξει στο νέο ΔΣ. όποιος "τορπιλίσει" μια τέτοια προσπάθεια θα φέρει ευθύνες και θα κριθεί γι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ