Σπείρα πορτοφολάκηδων στη Σαντορίνη εξάρθρωσαν Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Ημαθίας

Συγχαρητήρια επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων
Συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στη Σαντορίνη, για την εξάρθρωση σπείρας που διέπραττε κλοπές πορτοφολιών από τουρίστες και τη σύλληψη των μελών της. Πρόκειται για τρεις αλλοδαπούς, δυο άνδρες και μια γυναίκα ηλικίας 23, 30 και 40 ετών, καθώς και έναν 36χρονο συνεργό τους, οι οποίοι κατηγορούνται για συγκρότηση εγκληματικής ομάδας και διάπραξη κλοπών.
Την επιχείρηση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου υποστήριξε ομάδα Ο.Π.Κ.Ε. στην οποία συμμετείχαν και Αστυνομικοί από την Ημαθία.


Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων θέλοντας μέσω επιστολής, να συγχαρεί τους Αστυνομικούς για τον επαγγελματισμό και την αποτελεσματικότητά τους. Η επιστολή αναφέρει:
«Οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας και Σερρών εκφράζουν από κοινού δια της παρούσης τα θερμά τους συγχαρητήρια στα μέλη τους, για τον επαγγελματισμό που επέδειξαν και την αποτελεσματικότητά τους, τα οποία ως μέλη μίας ομάδας Ο.Π.Κ.Ε., εξάρθρωσαν σπείρα που έκλεβε πορτοφόλια από τουρίστες στη Σαντορίνη. Η εκτέλεση υπηρεσίας σε άγνωστο περιβάλλον και η έλλειψη υλικοτεχνικού εξοπλισμού δεν μπόρεσαν να σταθούν εμπόδια της αποτελεσματικότητας και της αστυνομικής τους ευσυνειδησίας. Πολλά συγχαρητήρια!!!»

O Πρόεδρος της Ε.Α.Υ.Ν.Η. Απόστολος Μούρτης
Ο Πρόεδρος της Ε.Α.Υ.Σ. Αναστάσιος Αραμπατζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ