Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέος πνιγμός στην Χαλκιδική

Νέος πνιγμός χθες, καθώς χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε άνδρας χθες το απόγευμα από τη θαλάσσια περιοχή Λουτρά Αγίας Παρασκευής, στη Χαλκιδική. Ο 81χρονος αλλοδαπός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο κέντρο Υγείας Κασσανδρείας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Β' Λιμενικό Τμήμα νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Σοκαριστικά στοιχεία για τους πνιγμούς

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία για τους θανάτους που οφείλονται σε πνιγμό στην Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι. Με πιο πρόσφατα και θλιβερά περιστατικά στη Ρόδο και την Κρήτη, ο Οργανισμός Υγείας έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία με τον αριθμό των θυμάτων που έχουμε θρηνήσει τους τελευταίες δύο μήνες του καλοκαιριού σε θάλασσες και πισίνες. Στη θάλασσα μόνο, έχουν καταγραφεί 115 πνιγμοί μόνο για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο εντός του 2019 (149 στο σύνολο φέτος ως τις 24 Ιουλίου), ενώ στις πισίνες χάνουν τη ζωή τους κυρίως παιδιά, όπως συνέβη και στις τελευταίες δύο περιπτώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ