Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Για μόλις 7 ψήφους...

Καμιά φορά σε μια εκλογική μάχη και ο «τελευταίος» σταυρός μπορεί να αποβεί καθοριστικός για έναν υποψήφιο. Μια πολύμηνη προσπάθεια εκλογικού αγώνα, να κριθεί δηλαδή, σε ελάχιστους σταυρούς προτίμησης. Μια τέτοια χαρακτηριστική περίπτωση ήταν μεταξύ των
συνυποψηφίων της «Δράσης με Γνώση» Θανάση Σιδηρόπουλου και Μιχάλη Τζαφερόπουλου. Οι δύο άντρες έδωσαν μια «σκληρή μάχη» για τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου, με τελικό νικητή τον κ. Σιδηρόπουλο. Ο αντιδήμαρχος της Βέροιας έλαβε 718 ψήφους σε αντίθεση με τον Αστυνομικό - Διεθνή διαιτητή του Ελληνικού Χαντμπολ που πήρε 711 ψήφους. 

Προς τιμήν του, ο Μιχάλης Τζαφερόπουλος δεν αμφισβήτησε το αποτέλεσμα, ούτε και προσέφυγε στο εκλογοδικείο για επανακαταμέτρηση. Δεν θέλησε να διαταράξει το άριστο κλίμα μεταξύ της δημοτικής ομάδας.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως είναι ο πρώτος επιλαχών του ψηφοδελτίου και σε περίπτωση που κάποιος δημοτικός σύμβουλος παραιτηθεί από το αξίωμα του (για παράδειγμα στην διοίκηση του Κώστα Βοργιαζίδη 2014-2019 είχαμε δύο αποχωρήσεις), τότε την έδρα την παίρνει ο κ. Τζαφερόπουλος.

4 σχόλια:

  1. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ Κ. ΤΖΑΦΕΡΟΠΟΥΛΟ. ΝΕΟ, ΣΟΒΑΡΟ, ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΑΕΙΚΙΝΗΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΜΑΚΑΡΙ ΜΙΧΑΛΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παραιτησου Σιδηροπουλε Θανάση.
    Θέλουμε Νέες ιδέες.
    Θέλουμε Τον Μιχάλη Τζαφεροπουλο.
    είναι άξιος.
    Και θα προσφέρει πολλά καλά για τούς Δημότες της Βέροιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω τον χαρακτήρα του κ. Τζαφερόπουλου αλλά είμαι σε θέση να γνωρίζω την ακαιραιώτητα και το ήθος του χαρακτήρα του κ. Σιδηρόπουλου. Θα χάσει η αυτοδιοίκηση αν παραιτηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί άραγε τέτοιες πρωτόγνωρε απόψεις λίγο πριν τη νέα τετραετία της Δημοτικής αρχής ; Μήπως κάποιοι θέλουν να αποπροσανατολίσουν τη συζήτιση , μετα απο τις παραιτήσεις που έγιναν και τις όποιες θα γίνουν ή τις μετακινήσεις ; Πρωτόγνωρα πράγματα. Ποιός ειχε την ιδέα για αυτή την αναρτιση ; Κάτι παίζει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ