Quantcast

http://picasion.com/

Η «Μαρμίτα» επιστρέφει! Από Παρασκευή 30/8 και πάλι κοντά μας

Απολαύστε τις νόστιμες συνταγές της στην Εδέσσης 2, στο κέντρο της Βέροιας!
Έπειτα από ένα μικρό διάλειμμα για τις καλοκαιρινές διακοπές, η «Μαρμίτα» επιστρέφει για ακόμα έναν δυναμικό και γευστικό χειμώνα στη Βέροια. Από την Παρασκευή 30 Αυγούστου, η «Μαρμίτα» ανοίγει τα... καπάκια της και θα είναι έτοιμη να μας προσφέρει όλες τις νόστιμες συνταγές που εμπνεύστηκαν οι μάγειρές της. Τα μεζεδάκια της, τα ορεκτικά της, τα ψητά της, τα μεγειρευτά της, τα θαλασσινά της, τις σαλάτες της και τα τσιπουράκια για τα μεσημεριανά και βραδινά ραντεβού της παρέας. Και όλα αυτά στην πολύ ζεστή και άνετη ατμόσφαιρα που δημιουργεί η εμπνευσμένη από παλιό παντοπωλείο διακόσμηση.

Γιατί τι θέλουμε το χειμώνα στη Βέροια; Θέλουμε να έχουμε το στέκι μας για καλό φαγητό και καλό μεζέ και η «Μαρμίτα» ξέρει να μας τα ετοιμάζει. Απολαύστε την από την Παρασκευή 30 Αυγούστου στην Εδέσσης 2, στο κέντρο της πόλης!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ