Quantcast

http://picasion.com/

Λήστεψαν τις εισπράξεις του αγώνα Άρης-Μόλντε - Η οργισμένη αντίδραση του Καρυπίδη

«Kαι το μωρό ψεκάσατε ρε; Στα φάρμακα να τα δώσετε»
Θύμα ληστείας έπεσε στέλεχος της ΠΑΕ Άρης τα ξημερώματα της Παρασκευής λίγο μετά την λήξη του ευρωπαϊκού αγώνα των «κιτρίνων». Συγκεκριμένα πρόκειται για τον ξάδερφο του μεγαλομετόχου των «κιτρινόμαυρων» Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος μετέφερε τις εισπράξεις από την αναμέτρηση με την Μόλντε, αλλά και τα έσοδα των διαρκείας. Οι δράστες, αφού πρώτα ψέκασαν στον ύπνο τους τον συγγενή του κ. Καρυπίδη, την γυναίκα του, αλλά και το μωρό του, απέσπασαν το ποσό που άγγιζε τις 246.000 ευρώ. Φαίνεται πως οι ληστές παρακολουθούσαν τις κινήσεις του, γνωρίζοντας μάλιστα ότι θα έχει πάνω του τα χρήματα, ενώ παράλληλα πήραν και προσωπικά αντικείμενα από την οικεία του.
Η οργή του Καρυπίδη για την κλοπή των εισπράξεων

Ανάστατοι είναι στον Άρη με τη ληστεία του υπαλλήλου της ΠΑΕ με τις εισπράξεις του αγώνα με τη Μόλντε. Ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει έναν παραπάνω λόγο να είναι οργισμένος, καθώς ο υπάλληλος και ταμίας είναι ο ξάδελφός του, ο οποίος λέγεται επίσης Θόδωρος Καρυπίδης. Σε μήνυμά του στο Instagram, ο πρόεδρος του Άρη ευχήθηκε στους ληστές να ξοδέψουν τα χρήματα σε… φάρμακα, ενώ στάθηκε στο γεγονός ότι ψέκασαν και το μωρό (!) του ξαδέλφου του. Δείτε το μήνυμα του Καρυπίδη:

8 σχόλια:

  1. Σε περιπτωση που αληθευει και δεν τα τσεπωσε αυτος (δε θα τον μαθουμε τωρα), καλα να παθει και εις χειροτερα οσο πιο συντομα γινεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γκάλοπ: ποιος το πιστεύει;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρίμα στο μωρό καταδικάζουμε την πράξη αλλά κύριε Καρυπίδη αν μπορείς να λέγεσαι κύριος όλα εδώ πληρώνονται άφησες απλήρωτους τους εργαζόμενους σου κ τους χρωστάς τόσα χρήματα κρίμα κ τέτοια λόγια δεν τα λες με τα ίδια λόγια θα απαντήσουμε κ εμείς σε εσένα με όσα δεν πλήρωσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 31 Αυγούστου πλησιάζει, ημερομηνία λήξης επιταγών μιας εταιρείας. Λέω εγώ τώρα ο πονηρός, εταιρεία έχει και ο Καρυπίδης και ένα τέτοιο ποσό μια χαρά μπαλώνει τρύπες. Η έρευνα πρέπει να στραφεί προς αυτήν την κατεύθυνση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε καλή μεριά Πρόεδρε!!!! Μετά το Χονκ Κονγκ που αλλού ανοίγουμε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εντάξει είναι αστείος διώχτε τον δεν αντέχουμε άλλο!! Ο απόλυτος πάτος, το απόλυτο μηδέν που τρέφεται από τα κλεμμένα και τα χρωστούμενα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αν πιασουν οι καταρες που σου έχουν ρίξει εσένα κύριε καριπίδη οι 1400 απληρωτοι εργαζομενοι που τους εφαγαν τα λεφτα που θα τα φας για πες μας?ποσα χαπια ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ