Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το γλέντησαν λαϊκά στην Κουμαριά!

Λαϊκή βραδιά κάτω από τον ξάστερο ουρανό της Κουμαριάς, διοργάνωσε το Σάββατο 17 Αυγούστου 2019 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κουμαριάς «Η Ντόλιανη», στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων της καλοκαιρινής περιόδου. Πλήθος κόσμου πλημμύρισε τον αύλειο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου, προκειμένου να απολαύσουν μια μουσική λαϊκή βραδιά με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τους Δημήτρη Κύρτσο και Κατερίνα Σωτηρίου. Οι μελωδικές φωνές τους, η ζωντάνια και το ακούραστο κέφι τους ενθουσίασε και ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους.

Το Δ.Σ. του συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει τους κ. Αναστασίου Νικόλαο - κα Σουμέλα Μπλέτσα (café BRUNO) και τον κ. Σούλη Σερεμέτα (Αρτοποιείο - Πρατήριο Άρτου) για τη διάθεση προϊόντων και όλους όσους συνέβαλλαν στην πραγματοποίησή της. Τέλος ευχαριστεί όλους όσους με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ