Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στο κέντρο της Βέροιας

Τροχαία και Δημοτική Αστυνομία επί ποδός για την αποσυμφόρηση
Τρίτη πρωί και στο κέντρο της Βέροιας αυτή τη στιγμή επικρατεί έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα. Η κατάσταση στην οδό Μητροπόλεως είναι επιβαρυμένη, με τα οχήματα να κινούνται σημειωτόν από το Ρολόι μέχρι και τη ΜΕΒ. Σταθμευμένα ΙΧ και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας κατά μήκος της Μητροπόλεως -οι γνωστοί... μισολεπτάκηδες!- διπλοπαρκαρισμένα και πολλά φορτηγά προμηθευτών που φορτοεκφορτώνουν το καθένα μπροστά από την επιχείρηση του πελάτη, δυσχεραίνουν την ήδη επιβαρυμένη λόγω λαϊκής αγοράς κατάσταση στο κέντρο της Βέροιας. Αντίστοιχη είναι και η κατάσταση στην οδό Βενιζέλου, με τα νεύρα των οδηγών να δοκιμάζονται.

Στα επιβαρυμένα σημεία επιχειρούν ήδη Δημοτικοί Αστυνομικοί και Αστυνομικοί της Τροχαίας Βέροιας προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κατάσταση, αλλά ειλικρινά τώρα... χρειαζόμαστε τον Τροχονόμο για να μας διώξει ή να μας κόψει κλήση ή να μας «κόψει» ότι προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τον εαυτό μας δυσκολεύουμε εκατοντάδες συμπολίτες μας;






1 σχόλιο:

  1. Αυτά γίνονται όταν κάποιοι... είχαν τη φαεινή ιδεά να κάνουν τους δρόμους διαδρόμους... Τα υπόλοιπα για μισολεπτάκηδες κ.τ.λ δεν είναι λάθος, αλλά είναι αποδεδειγμένα... ανίατα και τα ακούμε βερεσέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ